Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bu
bu
10.03.2016 15:53:18
Deli članek:

Oče na tekmi bejzbola morda celo rešil sinovo življenje (video)

vszi

Morda se naslov sliši malce pretirano, toda ob pogledu slik in ob poznavanju kija za bejzbol, in še enega prav posebnega podatka, pomislite še enkrat.

Strašljiv dogodek se je zgodil na tekmi med Pittsburg Pirates in Atlanta Braves na Floridi, kjer je fotograf in novinar iz Pittsburgha trenutek ujel na dveh fotografijah in ju objavil na twitterju. 

Zgodba se je hitro razširila po spletu in predvsem prek luže je oče Shaun Cunningham postal velik junak, njegov sin pa se lahko le hitrim reakcijam zahvali, da ni utrpel poškodb, ki bi lahko bile zelo hude ob nekontrolirano letečem kiju. 

"Slučajno sva se odpravila na tekmo, ki je bila del darila za rojstni dan," je začel Shaun in nadaljeval: "Sinu sem dal telefon, da bi napravil kakšno sliko in jo poslal ženi in hčerki. Ko sem želel preveriti kakšna ta fotografija je, sem opazil, kako kij leti proti sinu. Želel sem le blokirati kij, nisem pa vedel, kako blizu je dejansko bil sinovemu obrazu."

Shaun je sicer bolničar in je po tekmi in po nastopu v novicah medijske hiše ABC dejal: "Bog je pazil na naju, sem zelo hvaležen, da nihče ni bil poškodovan. Lahko bi bilo precej hudo, ob izkušnjah, ki jih imam." Sin Landon je ob vsem skupaj dejal le: "Moj oče je junak. Na tekme bom seveda še hodil, a le, če bo ob meni sedel očka," je še dejal simpatični Landon. 

Najprej so se sicer pojavila ugibanja, da je sin Landon od dolgega časa posegel po mobilniku, a je to oče demantiral.

vszi

vszi