Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
10.03.2016 14:45:38
Deli članek:

Serena Williams in njeno prikrito sporočilo Šarapovi (foto)

Med številnimi teniškimi igralkami, ki so stopile v bran Mariji Šarapovi, je tudi Serena Williams. Toda z zadnjo objavo na družabnem omrežju se porajajo vprašanja, če je mislila resno.

Marija Šarapova je pred dnevi šokirala z novico, da je že dolga leta uporabljala zdravilo meldonium, gre pa za snov, ki jo je Wada letošnjega januarja uvrstila na seznam prepovedanim poživil. Uporabljala ga je tudi na letošnjem OP Avstralije, v zagovor pa je pojasnila, da ni vedela, da je od začetka letošnjega leta prepovedan.

Nekatere tekmice so ji stopile v bran, spet druge so ji očitale goljufijo. Med tistimi, ki jo branijo, je tudi prva igralka sveta Serena Williams. Kot je Američanka pojasnila, jo občuduje predvsem zaradi tega, ker je z javnim priznanjem pokazala veliko poguma.

Z zadnjo fotografijo, ki jo je objavila na družabnih omrežjih, pa je sprožila številna vprašanja, ali tudi v resnici misli tako o Šarapovi. Williamsova je namreč v objavi na instagramu fotografirala taksi, na katerem je oglas z njeno podobo v glavni vlogi, v ozadju pa se bohoti lekarna.

Mnogi so mnenja, da je želela poslati skrivno sporočilo, spet drugi menijo, da gre zgolj za naključje. Kaj pa menite vi?