Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
10.03.2016 13:17:07
Deli članek:

Nadal ostro nad Šarapovo, Rusinjo rešuje služba za odnose z javnostmi?

Marija Šarapova je, kot gotovo veste, pred suspenzom zaradi jemanja nedovoljenih poživil. Seveda se zdaj pojavljajo vprašanja, ali je za to vedela ali ne?

V zadnjih dneh po suspenzu Marije Šarapove zaradi jemanja meldoniuma, se je v javnosti razvnela debata o tem, ali gre za nedolžno napako ali pa za načrtno jemanje prepovedanih poživil. 

Za kar koli je že šlo, gre za izjemno potezo njene službe za odnose z javnostmi, ki so na njeno stran pridobili marsikaterega novega navijača kljub njenim grehom v letošnjem koledarskem letu. 

Spomnimo, da se je meldonium (zdravilo za ishemijo, ki se jemlje 4-6 tednov) znašel na seznamu prepovedanih poživil prvega januarja, kar naj bi Šarapova povsem spregledala. Zato je tudi padla na doping testu na OP Avstralije in dejala, da B-vzorca sploh ne rabijo testirati. 

Zdaj je v še enem od korakov njene službe za odnose z javnostmi pripravila pismo sledilcem, v kateremu se je zahvalila za podporo in prijazna sporočila. Vse skupaj je objavila na facebooku, medtem ko zaradi njene napake (?) oglašajo nekateri vrhunski tenisači.

Med njimi je tudi Rafael Nadal, ki je sam moral požreti marsikatero pikro glede dopinga. Šarapovo je ostro obtožil zase pa dejal, da je bil vedno čist. "Očitno gre za malomarnost in zdaj mora zato plačati kršenje pravil," je ostro dejal Španec, ki so ga novinarji seveda spomnili, da je bil tudi sam dolgo pod sumom, na kar je odvrnil le: "sem popolnoma čist teniški igralec." 

Nedvomno bo zadeva okoli Šarapove še dolgo aktualna, za zdaj pa lahko le ugibamo, kako dolgo bo z igrišč odsotna sibirska lepotica.

facebook
Šarapova je na facebooku objavila pismo svojim sledilcem