kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
15 16.09.2021 12:16:47

Nizkotne PROVOKACIJE POLJAKOV! Glejte, kaj je pred polfinalom Sloveniji naredil poljski SELEKTOR!

CEV
Slovenska reprezentanca se bo v soboto ob 17.30 v polfinalu evropskega prvenstva pomerila s Poljsko.

Po zmagi nad Češko v četrtfinalu evropskega prvenstva so se slovenski odbojkarji še tretjič na zadnjih štirih evropskih prvenstvih uspeli uvrstiti med najboljše štiri reprezentance v Evropi. To je uspeh, ki bi si ga v slovenskem ekipnem športu le težko predstavljali, a odbojkarji vedno znova dokazujejo, da njihovi uspehi niso naključje, da so svetovna odbojkarska velesila. 

Za vstop v veliki finale se bodo odbojkarji pomerili s Poljsko, in to na njihovem terenu, saj finalni obračuni potekajo v Katovicah. Že zdaj je jasno, da bo dvorana razprodana, da bodo imeli domačini glasno spodbudo. A po drugi strani je motivacija Slovenije ogromna. Še posebej po izjavah kontroverznega poljskega selektorja Vitala Heynena, ki je na nepotreben način ponižal slovensko izbrano vrsto. Heynen je namreč v pogovoru za poljsko televizijo pred tekmo Češke in Slovenije povedal, da ne ve, kateri reprezentanci sta morebitni tekmici Poljske v polfinalu. "Nimam pojma. Ne vem niti, kdo je v četrtfinalu, iz katerega bomo dobili tekmeca."

Na njegovo provokacijo se je v pogovoru za Kanal A slikovito odzval Dejan Vinčić: "Vemo, da igramo proti trenutno verjetno najmočnejši ekipi, vemo, da radi igramo z njimi. Na zadnjih treh evropskih prvenstvih smo jih izločili. Poslušal sem izjavo Vitala po zmagi Poljske. Rekel je, da sploh ne ve, s kom bi lahko igrali v polfinalu. Spet provokacija z njegove strani. Te so nas vedno zelo podkurile, tako da upam, da nas bo tudi, ko pridemo v Katovice."

Članki iz rubrike