favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ue
ue
0 23.06.2021 16:11:34

Modrooka lepotica prihaja igrat v Slovenijo! In tu ne bo sama, imela bo družbo ...

Instagram
Odmeven prestop, pardon, kar dva v paketu.

Kapetanka slovenske ženske reprezentance, Eva Mori, se po sedmih letih vrača v Calcit Volley, ki je bil odskočna deska za njen odhod v italijanski Foppapedretti Bergamo. Vendar tokrat v Kamnik ne prihaja sama, kajti za moško ekipo Calcit Volleyja je podpisal tudi Danilo Pavlović, 24-letni srbski sprejemalec, s katerim sta nedavno tega stopila v zakonski stan.

"Z Danilom sva iskala klub, v katerem bi po najini poroki lahko vsaj leto dni živela in igrala skupaj. V tujini je bilo nekaj možnosti, vendar nama je Calcit Volley ponudil vse, kar sva si želela, zato sva se tudi odločila za Kamnik, ki zame ni nova sredina. V njem sem se dobro počutila že pred odhodom v Italijo, poznam tudi nekaj igralk, najbolj tiste, ki so v reprezentanci, seveda pa poznam tudi način dela trenerja Gregorja Rozmana. Mislim, da ima naša ekipa, ki bo preplet izkušenosti in mladosti, velik potencial. Želja je, da osvojimo obe domači lovoriki in srednjeevropsko ligo, če se bo letos igrala, in da v ligi prvakinj naredimo še korak naprej," je ob vrnitvi v klub, v katerem je preživela tri leta, dejala 25-letna in 187 cm visoka organizatorica igre.


Odbojkarica iz Kanala je po odhodu iz Kamnika tri leta nosila dres slovitega Bergama, igrala pa je še za francoska kluba Beziers in Le Cannet, poljski LKS Commercecon Lodž in v minuli sezoni za turški Ilbank ter francoski Nancy.

"Ker sva bila z Evo zadovoljna s pogoji, ki so nama jih ponudili v klubu, odločitev ni bila težka, saj bova lahko skupaj, oba pa bova lahko igrala odbojko na visoki ravni. Tudi po njeni zaslugi sem o Calcit Volleyju slišal veliko lepih stvari, po imenih pa tudi poznam nekaj igralcev, predvsem to velja za oba slovenska reprezentanta, zato že komaj čakam, da spoznam tudi preostale. Znane so mi želje vodstva kluba in da si želi osvojiti naslov državnega prvaka. Mislim, da imamo ekipo, ki je tega sposobna," pa je ob podpisu pogodbe dejal 24-letni in 197 cm visoki sprejemalec, ki je predlani v ligi narodov že nosil dres srbske reprezentance.

Pavlović je svojo odbojkarsko pot začel v Banjaluki, že pri 16 letih pa je odšel v Beograd, kjer je igral za Crveno zvezdo ter kot posojen igralec še za Radnički Kragujevac in Niš. Predlani je igral prvič v tujini, in sicer v Belorusiji za Šahtjar Soligorsk, v minuli sezoni pa za turški Sorgun Belediyespor.

Članki iz rubrike