Milan Kučan Svet24.si

Milan Kučan: »Oblast nas vrača v državo, iz ...

dekle, najstnica, zloraba Svet24.si

Zverinski očim jo je posiljeval, prostituiral, ...

borut pahor pl1 Reporter.si

Z Janšo se ne sovraživa: predsednik države ...

T 28 Trojan, Red Bull Svet24.si

Strmoglavilo letalo z znanim slovenskim fotografom...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Komu je Ivan Zidar izročil ključe do tajnih ...

solsticij 3 Dobra karma

21. junij je solisticij, da ognja, ki prečisti ...

slika10 Odkrito.si

TUJA ZGODBA: Njena zadnjica je zavarovana za 27 ...

STA
STA
0 11.06.2021 11:03:10

Zadovoljstvo pri POKALNIH PRVAKIH! Reprezentanta ostajata vsaj še eno sezono!

alesfevzer.com
V taboru odbojkarskega kluba Calcit Volley so najprej rešili vprašanje trenerja, v novi sezoni bo ekipo vodil njihov nekdanji igralec Matija Pleško.

Ta čas pokalni prvaki še sestavljajo igralski kader, še najmanj leto dni bosta kamniški dres nosila reprezentanta Mitja Gasparini in Jan Klobučar, so sporočili iz kluba. Že ob koncu lanske sezone je kapetan Kamničanov, izkušeni Gasparini, izrazil pripravljenost, da bo kariero nadaljeval v Calcit Volleyju. Tudi novi trener Matija Pleško si je želel, da Gasparini ostane, v preteklih dneh pa je prišlo do končnega dogovora. "V klubu se dobro počutim in nobenega razloga ni, da ne bi podaljšali pogodbe," je takrat dejal dolgoletni slovenski reprezentančni korektor.

Tako kot tudi s Klobučarjem, ki je ob podaljšanju sodelovanja povedal: "V Kamniku sem se minulo sezono počutil zelo dobro, zato smo se hitro dogovorili, da skupno zgodbo nadaljujemo še eno leto. Naredili bomo vse, da bomo nadaljevali, kot smo končali: z zmago v pokalu, in se izboljšali tam, kjer se nam je boljši rezultat za las izmaknil, se pravi v prvenstvu in srednjeevropski ligi."

"Od treh reprezentantov, ki smo jih imeli v lanski ekipi, je tako odšel le Sašo Štalekar, ki bo kariero nadaljeval v Panathinaikosu, veseli pa nas, da sta ostala Gasparini in Klobučar, ki sta do zdaj predstavljala okostje ekipe. Nekaj igralcev ima še veljavno pogodbo, z nekaterimi smo prav tako blizu podaljšanja, poskušali pa bomo dodati še enega ali dva tujca, da bi lahko naredili še korak naprej," je s trenutnim razpletom prestopnega roka zadovoljen Tomi Šmuc, športni direktor Calcit Volleyja.

Članki iz rubrike