polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

STA
STA
1 21.03.2020 12:28:06

'PADLA' JE TUDI RUSIJA! Prvi zboleli za koronavirusom je nihče drug kot VELIKI ZVEZDNIK!

Profimedia
Francoski odbojkarski zvezdnik Earvin N'Gapeth, član večkratnega evropskega prvaka Zenita iz Kazana. je še en v nizu športnikov, ki so zboleli za novim koronavirusom. Čeprav je ruski šport dolgo časa kljuboval pandemiji, so po njegovem primeru, nasploh prvem v Rusiji, zaustavili odbojkarsko prvenstvo.

Tekmovanje, ki je v zadnjem času potekalo brez prisotnosti gledalcev, naj bi se nadaljevalo 10. aprila, seveda če se bo položaj umiril.

Devetindvajsetletni Ngapeth, že velikokrat trn v peti slovenskim odbojkarjev, se je okužil v domovini, kamor je odšel po premoru po prvem delu ruskega prvenstva, poroča worldofvolley.com.Po vrnitvi v Rusijo pa so začele težave. Mislil je, da gre samo za prehlad, a kmalu ugotovil, da je stvar precej bolj resna. Poklical je zdravniško pomoč, ta pa ga je ekspresno odpeljala na infekcijsko kliniko.

ngapeth

"Tri dni bilo je bilo zelo hudo, a najtežji dnevi so za mano. V bolnišnici ostajam še en teden," je prek Instagrama sporočil odbojkar kamerunskega porekla in pozval ljudi, da ostanejo doma.

Ruski mediji so že v torek sporočili, da so zdravniki odkrili prvega okuženega z novim virusom, a so navedli le, da gre za francoskega državljana, ki si kruh služi v Rusiji.

Značke: odbojka, koronavirus

Članki iz rubrike