Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 09.11.2019 13:34:18

Klobuk dol SREBRNI JUNAKI! Pomoč PETLETNEMU FANTKU je vredna še več kot srebro okoli vratu.

Jurij Kodrun
Ne, nismo jih pozabili in oni niso pozabili na to, da so v življenju tudi pomembnejše stvari kot je šport.

Poteka dobrodelna licitacija, skozi katero želijo pobudniki pomagati petletnemu fantku Anžetu in njegovim staršem, ki si vsakodnevno prizadevajo, da bi se malemu junaku izpolnila želja nekega dne tekati naokoli s svojimi vrstniki. Žal mu bolezen to za zdaj onemogoča, februarja pa Anžeta čaka operacija SDR in po njej dolgotrajna terapija. Licitacija bo potekala do 17. novembra, več informacij o akciji pa najdete tukaj.
Slovenski odbojkarji so k licitaciji prispevali tri artikle, ogrevalno majico z evropskega prvenstva z vsemi podpisi, dres Tončka Šterna z evropskega prvenstva in superge, v katerih je Tine Urnaut igral polfinalno tekmo evropskega prvenstva proti Poljski. Med artikli za licitacijo je na voljo tudi podpisan reprezentančni dres slovenske korektorice Ize Mlakar.



ANŽETOVA ZGODBA
Sem 5-letni fant Anže. Imam neizmerno voljo do življenja in napredka, žal pa mi moje trenutno zdravstveno stanje onemogoča ogromno stvari, imam cerebralno paralizo. Ne hodim, ne govorim, za trenutek že obsedim imam pa ogromno voljo po napredku in željo, da bom lahko nekoč naredil samostojne korake in stopal z majhnimi koraki v svet, ki je še pred menoj. V februarju 2020 me čaka zahtevna operacija SDR (selektivna dorzalna rizotomija) in po njej še dolgotrajna rehabilitacija. Zato prosim vse dobre ljudi, da mi pomagajo pri poplačilu dodatnih terapij in potrebnih pripomočkov. Za vso pomoč se vam iz srca zahvaljujem.

Značke: tine-urnaut, euro2019

Članki iz rubrike