horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 15. oktobra

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

nejc rene Svet24.si

Fanta barovca Nejca so brutalno pretepli: »Gre za...

buče, semena, bučna-semena Odkrito.si

Jejte buče, a ne pozabite na bučna semena

Tim in Alya Njena.si

Alya spet zaljubljena?

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

ou
ou
4 22.09.2019 09:04:42

Ste VIDELI TOLE?! Ne boste verjeli, kaj je POP TV naredil voditeljici, ki je osmešila DONČIĆA ...

Slovenija je v četrtfinalu evropskega prvenstva, vraževerni pa bi dejali, da je razlog za to tudi priljubljena Sanja Modrić.

Slovenija je v soboto uspešno opravil s tekmecem v osmini finala evropskega prvenstva, ki te dni poteka tudi v Stožicah. Bolgari so padli s 3:1 v nizih, zmago pa je v dvorani videlo tudi okoli 9000 navijačev. Še precej več jih je bilo verjetno pred malimi zasloni, kjer pa je vse skupaj povezovala priljubljena novinarka Kanala A Sanja Modrić.

A zanimiv je predvsem podatek, da izbranka nekdanjega slovenskega košarkarja za to tekmo sploh ni bila predvidena. Ob parketu bi morala biti po prvotnih načrtih Nataša Gavranić, ki naj bi jo zamenjali tik pred zdajci. V javnosti je po tekmi z Rusijo zaokrožil podatek, da je reprezentanca, ko je dogodek povezovala Sanja, vselej zmagala, Nataša pa je do zdaj v živo vodila tekmi s Severno Makedonijo in Rusijo, na katerih pa Slovenci niso bili uspešni. Ali ima pri tej odločitvi kaj tudi manjša napaka, ko je Luko Dončića prosila za komentar v povezavi z drugo obletnico srebrne medalje na evropskem košarkarskem, ni znano ...

modric jk
Jurij Kodrun

Značke: odbojka, slovenija

Članki iz rubrike