zvezdana-mlakar-5 Odkrito.si

V popolni tajnosti: Zvezdana Mlakar presenetila s ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. maja

maxresdefault Petisvet.si

Predstavljamo vladarja pekla in njegovo druščino

heinz-christian strache Svet24.si

Oglasil se je Strache: trdi, da bo razkrinkal ...

Ulrika Jonsson Svet24.si

Televizijska voditeljica po 11 letih zakona: v ...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma tik pred tem, da postane oče?

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

STA
STA
0 16.04.2019 20:14:30

Nova KBM Branik na pragu 16. zvezdice

Odbojkarice Nove KBM Branika do 16. naslova državnih prvakinj v finalni seriji proti GEN-I Volleyju loči le še ena zmaga. V drugi tekmi so varovanke Bruna Najdiča v mariborski dvorani Lukna pred 800 gledalci zmagale s 3:0 (13, 23, 10).

Če je imel Najdič po prvi tekmi še nekaj pripomb na igro svojih varovank, jim po drugi tekmi ne more veliko očitati. Odigrale so perfektno tekmo, v večjem delu ni bilo videti, da igrajo z najboljšo ekipo rednega dela, ampak z ekipo spodnjega dela prvenstvene razpredelnice. Odlične so bile prav v vseh elementih, Novogoričanke so njihovo igro bolj ali manj opazovale.

Zagotovo pa je bila odločilna končnica drugega niza, pred katero je GEN-I Volley nadoknadil visok zaostanek osmih osmih točk (9:17), izenačil na 22:22, a sta nato reči v svoje roke vzeli odlični Iza Mlakar in Anastazija Bezsonova, ki sta svoji ekipi zagotovila vodstvo z 2:0. V tretjem nizu je bila premoč Mariborčank še bolj izrazita kot v prvem nizu, tako da ni bilo dvoma, da se bodo veselile druge zmage. Nekaj težav so imele le pri postavljanju pike na i, po izidu 24:7 so namreč gostjam dovolile nekaj lepotnih popravkov poraza.

Tretja, mogoče tudi zadnja tekma bo v petek v Novi Gorici.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike