zvezdana-mlakar-5 Odkrito.si

V popolni tajnosti: Zvezdana Mlakar presenetila s ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. maja

maxresdefault Petisvet.si

Predstavljamo vladarja pekla in njegovo druščino

heinz-christian strache Svet24.si

Oglasil se je Strache: trdi, da bo razkrinkal ...

Ulrika Jonsson Svet24.si

Televizijska voditeljica po 11 letih zakona: v ...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Isaac Palma tik pred tem, da postane oče?

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

ou
ou
2 16.04.2019 09:32:24

Življenje ji ne prizanaša! Osvojila ŠOV ZVEZDE PLEŠEJO, s tragično zgodbo ganila Slovenijo, zdaj pa nov udarec

Nekdanji odlični slovenski športni plezalki Nataliji Gros je življenje spet prineslo bolečino in žalost.

"Nimam drugih besed, le hvala lahko rečem dragemu atiju, ki je poskrbel, da so ostali lepi spomini in številni čudoviti trenutki. Smeh, šale, okusna kosila in vsa podpora, ki mi jo je ponujal, vse to je neprecenljivo. Vem, da me je imel rad, zato ga bom zelo pogrešala. Tam gori nad oblaki bo srečal mojega Jureta in želim si, da bi ga lepo pozdravil. Želim, da skupaj nazdravita na njun zemeljski lajf, mi pa gremo z življenjem naprej, a lepi trenutki in spomini bodo ostali za vedno," je pred kratkim zapisala čustvena Natalija.

Za Natalijo je sicer že ena boleča izkušnja. Po koncu športne kariere se je poročila in leta 2015 se ji je rodila hči. Toda še preden je bila hči stara pol leta, je novopečeno družino prizadela huda tragedija. Julija 2015 je Natalijin mož in Elin očka, Jure Breceljnik, ki je bil priznan fotograf in filmar, nenadoma umrl v spanju. Star je bil 41 let. Zvečer je šel spat, potem pa se ni nikoli več zbudil. Bil je v Bruslju, kjer je snemal svoj nov dokumentarni film Zadnji lovci na led.

Natalija je takrat ostala sama z Elo in poleg neizmerne žalosti se je soočala tudi s finančnimi težavami. Iz teh se je uspešno izkopala, našla srečo tudi v ljubezni, v teh težkih trenutkih pa ji zdaj ob strani stoji igralec Rok Kunaver, s katerim je med lanskim šovom Zvezde plešejo začela pisati novo, lepo ljubezensko zgodbo. Ravno v tem šovu je širna Slovenija spoznala njeno zgodbo, na koncu je tudi zmagala.

Značke: gros, zvezde-plešejo

Članki iz rubrike