Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
2 16.04.2019 09:32:24

Življenje ji ne prizanaša! Osvojila ŠOV ZVEZDE PLEŠEJO, s tragično zgodbo ganila Slovenijo, zdaj pa nov udarec

Nekdanji odlični slovenski športni plezalki Nataliji Gros je življenje spet prineslo bolečino in žalost.

"Nimam drugih besed, le hvala lahko rečem dragemu atiju, ki je poskrbel, da so ostali lepi spomini in številni čudoviti trenutki. Smeh, šale, okusna kosila in vsa podpora, ki mi jo je ponujal, vse to je neprecenljivo. Vem, da me je imel rad, zato ga bom zelo pogrešala. Tam gori nad oblaki bo srečal mojega Jureta in želim si, da bi ga lepo pozdravil. Želim, da skupaj nazdravita na njun zemeljski lajf, mi pa gremo z življenjem naprej, a lepi trenutki in spomini bodo ostali za vedno," je pred kratkim zapisala čustvena Natalija.


Za Natalijo je sicer že ena boleča izkušnja. Po koncu športne kariere se je poročila in leta 2015 se ji je rodila hči. Toda še preden je bila hči stara pol leta, je novopečeno družino prizadela huda tragedija. Julija 2015 je Natalijin mož in Elin očka, Jure Breceljnik, ki je bil priznan fotograf in filmar, nenadoma umrl v spanju. Star je bil 41 let. Zvečer je šel spat, potem pa se ni nikoli več zbudil. Bil je v Bruslju, kjer je snemal svoj nov dokumentarni film Zadnji lovci na led.

Natalija je takrat ostala sama z Elo in poleg neizmerne žalosti se je soočala tudi s finančnimi težavami. Iz teh se je uspešno izkopala, našla srečo tudi v ljubezni, v teh težkih trenutkih pa ji zdaj ob strani stoji igralec Rok Kunaver, s katerim je med lanskim šovom Zvezde plešejo začela pisati novo, lepo ljubezensko zgodbo. Ravno v tem šovu je širna Slovenija spoznala njeno zgodbo, na koncu je tudi zmagala.

Značke: gros, zvezde-plešejo

Članki iz rubrike