uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

Sara Carbonero, iker casillas Svet24.si

Potem ko je Casillasa na cedilu pustilo srce, ima ...

dvojčka Petisvet.si

Večno mladi in igrivi - rojeni v znamenju Dvojčka

karel destovnik - kajuh Svet24.si

FOTO: V Šoštanju šokirani: albanski orel na ...

katarina bencek 1 Svet24.si

Katarina Benček izdala knjigo z vročo vsebino: ...

nejc Njena.si

Presenečenje: Nejc v šov ni prišel po ljubezen

tanja žagar miki šarac Njena.si

Zakaj Tanja Žagar sinčka ne bo izpostavljala ...

ou
ou
0 03.03.2019 12:25:38

Bo selektor Matjaž KEK v reprezentanco vpoklical kar ODBOJKARJA!? (video)

Jurij Kodrun
Selektor nogometne reprezentance Matjaž Kek je v petek užival na odbojkarskem spektaklu.

Že dolgo se ni zgodilo, da bi tekma rednega dela odbojkarskega državnega prvenstva na tribune privabila toliko gledalcev. 1500 glasnih grl je v petek navijalo na tekmi 18. kroga med Mariborom in Calcitom. Bila je to odločilna medsebojna tekma za drugo mesto in neposredno uvrstitev v polfinale, kjer že nekaj časa čaka tudi ACH Volley. Ljubljančani so na domačih tleh razred zase, zelo zanimiv pa bo boj v ozadju.

Kamničani, ki so bili v zadnjih letih glavni konkurenti za osvojitev državnega naslova, so letos vse prej kot prepričljivi, glavna senzacija prvenstva pa so vsekakor Mariborčani. Tako na igrišču, kot ob njem. Štajerska prestolnica je začutila njihovo borbenost: z nekaj dodatne promocije in z mladim zvezdnikom lige Rokom Možičem so uspeli spisati izjemno pravljico o uspehu prvega dela tekmovanja. V petek Kamničanom na odločilni tekmi niso dali dihati, kar je z aplavzom pospremil tudi selektor nogometašev Matjaž Kek.

Ta si je ogledal derbi kroga v dvorani Tabor in videl tudi nogometni potencial. Malo v šali: kot idealni kandidat se mu je v eni od akcij ponudil prosti igralec Mariborčanov Alan Košenina. Ta je namreč (in to ne prvič) žogo atraktivno rešil z nogo. Kot bi bil prekaljeni nogometni maček. O tem se lahko prepričate tudi v spodnjem posnetku (če vam ga ne prikaže, si ga lahko ogledate tudi TUKAJ).

Članki iz rubrike