Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
0 03.03.2019 12:25:38

Bo selektor Matjaž KEK v reprezentanco vpoklical kar ODBOJKARJA!? (video)

Jurij Kodrun
Selektor nogometne reprezentance Matjaž Kek je v petek užival na odbojkarskem spektaklu.

Že dolgo se ni zgodilo, da bi tekma rednega dela odbojkarskega državnega prvenstva na tribune privabila toliko gledalcev. 1500 glasnih grl je v petek navijalo na tekmi 18. kroga med Mariborom in Calcitom. Bila je to odločilna medsebojna tekma za drugo mesto in neposredno uvrstitev v polfinale, kjer že nekaj časa čaka tudi ACH Volley. Ljubljančani so na domačih tleh razred zase, zelo zanimiv pa bo boj v ozadju.

Kamničani, ki so bili v zadnjih letih glavni konkurenti za osvojitev državnega naslova, so letos vse prej kot prepričljivi, glavna senzacija prvenstva pa so vsekakor Mariborčani. Tako na igrišču, kot ob njem. Štajerska prestolnica je začutila njihovo borbenost: z nekaj dodatne promocije in z mladim zvezdnikom lige Rokom Možičem so uspeli spisati izjemno pravljico o uspehu prvega dela tekmovanja. V petek Kamničanom na odločilni tekmi niso dali dihati, kar je z aplavzom pospremil tudi selektor nogometašev Matjaž Kek.

Ta si je ogledal derbi kroga v dvorani Tabor in videl tudi nogometni potencial. Malo v šali: kot idealni kandidat se mu je v eni od akcij ponudil prosti igralec Mariborčanov Alan Košenina. Ta je namreč (in to ne prvič) žogo atraktivno rešil z nogo. Kot bi bil prekaljeni nogometni maček. O tem se lahko prepričate tudi v spodnjem posnetku (če vam ga ne prikaže, si ga lahko ogledate tudi TUKAJ).

Članki iz rubrike