Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
17.10.2024 20:30:38
Deli članek:

Primož Roglič pred sprejemom sporočil žalostno novico o smrti bližnjega in se poslovil s čustvenimi besedami

Martin Metelko

Slovenski šampion je pred današnjim lepim sprejemom v Zagorju prejel žalostno vest.

Primoža Rogliča je v Zagorje in še prej Kisovec prišlo pozdravit veliko ljudi. Predvsem tistih, iz njegovih domačih krajev, med katerimi jih je bilo kar nekaj tako ali drugače povezanih z njegovo kariero in nasploh življenjem. Enega takih na Primoževo veliko žalost ni bilo. Namreč človeka, ki je bil zraven, ko se je vse začelo. Ko si je Primož Roglič kupil prvo kolo.

Žalostno novico, da je umrl Cene Koritnik, je navzočim sporočil kar Primož Roglič sam. “Za vsak velik uspeh je zaslužna kopica ljudi, nikoli nisi sam. Prosil bi za nekaj sekund molka, ker se je ravno danes žal poslovil Cene Koritnik. Oseba, ki je šla z mano po moje prvo kolo in bi danes zagotovo bil med nami,” je z velikim cmokom v grlu povedal Roglič.

Pokojnik je veljal za enega Rogličevih največjih in najbolj zvestih navijačev. Med drugim ga je spremljal tudi na tisti tako boleči dirki po Franciji, ko je spregovoril tudi za slovensko javnost. Kaj je povedal o Primožu Rogliču, si preberite na tej povezavi. Mi bomo dodali le še, naj počiva v miru.