Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.10.2024 13:07:55
Deli članek:

Sanjska sezona, sanjske počitnice: kam Pogačar in Urška odhajata na oddih, razkrivajo Italijani

Profimedia

Pri naših zahodnih sosedih je Tadej Pogačar še posebej priljubljen in z njim se ukvarjajo tudi po sezoni.

Ne samo da je bil poseben gost na Festivalu športa, ki ga je v Trentu organizirala slovita La Gazzetta dello Sport, Italijane zanima tudi, kaj velikega slovenskega šampiona po njegovi sezoni rekordov in presežkov čaka zdaj, ko bo končno dobil nekaj povsem prostega časa. Čeprav si je priljubljeni Pogi vzel kar dolg premor med zmago na Tour de France in jesenskimi dirkami na čelu s svetovnim prvenstvom ter si je skupaj z izbrano Urško Žigart privoščil nekaj skokov na lepše (česar nista načrtovala, saj sta seveda hotela na olimpijske igre, a to je že tista druga zgodba), ćasa za prave počitnice seveda ni bilo. 

Zdaj ga bo vsekakor dovolj, pa čeprav ne še čisto takoj. Tadeja namreč najprej čaka še nekaj obveznosti na sedežu ekipe Emirates v Združenih arabskih emiratih, tako da najprej potuje tja. Potem pa so počitnice na vrsti čisto zares, in sicer je Gazzetta pisala o tem, da si bosta Tadej in njegova Urška privoščila rajski oddih na Sejšelih, na prečudovitem afriškem otočju v Indijskem oceanu, znanem po spektakularnih plažah in možnosti za popolno zasebnost v pravcatem dopustniškem paradižu. 

Prepričani smo, da se bo izjemno priljubljeni par, ki je zelo aktiven na družabnih omrežjih in oboževalcem rad ponudi vpogled v svoje življenje onkraj kolesarskih dirk, kmalu od tam tudi oglasil.