Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 09.08.2022 09:05:36

Grozno… As Jumbo Visme si je pri padcu na treningu zlomil vrat!

Profimedia
Zaskrbljujoče novice iz Italije.

Tiesj Benoot se je v ponedeljek pri padcu med treningom v Livignu huje poškodoval. Kolesar Rogličeve Jumbo-Visme je utrpela več zlomov, a ni v življenjski nevarnosti. Je pa seveda 28-letni Belgijec že končal sezono.

Benoot se je v Livignu pripravljal na zaključek sezone. Brez moštvenih kolegov ali drugih kolesarjev, le v družbi prijatelja in hčerke. A v ponedeljek je šlo vse narobe. Benoot je med spustom grdo padel, Ni še jasno, ali je imel pri tem bližnje srečanje z avtomobilom ali ne. V nesreči je utrpel več zlomov, a na srečo ni bil prizadet noben vitalni organ in Benoot ni v življenjski nevarnosti. Zdaj je največja skrb ta, kdaj in kako ga bodo prepeljali v domovino.

Kmalu se je prek družbenega omrežja oglasil tudi sam Benoot. "Kot prvo želim sporočiti, da sem OK. Včeraj sem bil v italijanskih Alpah vpleten v nesrečo. Zdaj sem v bolnišnici, kjer sem v dobrih rokah. Kljub resnosti situacije - pregledi so odkrili, da sem utrpel manjši zlom v vratu - nikoli nisem bil v življenjski nevarnosti, stanje je stabilno. Hvala vsem za sporočila spodbude, v naslednjih tednih se bom osredotočil na okrevanje," je zapisal Benoot, ki je nastopil tudi na letošnjem Touru ter pomagal Woutu van Aertu in Jonasu Vingegaardu do zelene oziroma rumene majice. 

Članki iz rubrike