IMG_6439 Svet24.si

Angelo se rad pretvarja, da ne zna slovensko

kakadu Svet24.si

FOTO: Kakadu, ki so ga kar petkrat ustrelili, ...

vesolje, galaksije Svet24.si

Horoskop od 14. do 20. 10. 2019: teden bo močno ...

recep tayyip erdogan Svet24.si

"Grožnje s sankcijami in embargom na orožje ne ...

ZR sep 19 – slovenski vrt FOTO 1 Odkrito.si

Nove gredice na starem borjaču

damjana tomažin Njena.si

Zadržana Damjana kot zapeljiva lepotica

IMG_3585 Njena.si

Znana Slovenca prvič postala starša

nu
nu
2 17.09.2019 12:07:19

Veliko razkritje! PRAVI ŠOK! Roglič stopil DO DIREKTORJA in mu rekel: ODLOČIL SEM SE, da bom ...

Največji španski časopis je spisal zgodbo brez primere.

El Pais, najresnejši španski časnik na ravni najboljših tovrstnih na svetu, je spisal izjemen portret Primoža Rogliča. V članku z naslovom 'Triumf najbolj hladnega šampiona' ('El triumfo del campeon mas frio' v originalu) so avtorji sijajnih političnih, gospodarskih in športnih zgodb vzpon Primoža Rogliča osvetlili na edinstven način, ob tem pa razsvetlili številna izjemno zanimiva ozadja. Najbolj zanimiva pa je zagotoov razkrita zgodba iz leta 2017. 

Kot so izvedeli iz doslej skritih nizozemskih virov, je Roglič leta 2017 odšel na sestanek s svojim direktorjem in mu šele na tisti točki povedal, kakšni so njegovi načrti. "V kolesarstvu sem se našel in mislim, da lahko dosežem zelo veliko. Odločil sem se, da bom leta 2019 osvojil Giro ali Vuelto, leta 2020 pa bom postal zmagovalec Toura. Takrat bom tudi veljal za najboljšega kolesarja na svetu - to je moj ultimativni cilj," je na tistem sestanku dejal Primož. 

Na Giru je z ogromno smole malce zmanjkalo, zato je odšel na Vuelto, na katero ne bi šel, če bi mu uspelo zmagati Giro. Pred nekaj dnevi mu je leto 2019 v skladu z napovedjo dejansko uspelo okrasiti z zmago na eni od teh dveh dirk, čez nekaj mesecev pa bomo seveda vstopili v leto 2020. In poleti bo na sporedu Tour. Pa si mislite, kar si hočete.  

Značke: roglič, el-pais, vuelta, tour

Članki iz rubrike