phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

goran-jurenec Njena.si

Sanjski moški: To so rezultati vsakodnevnih ...

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

ku
ku
1 17.09.2019 07:49:17

To je velika SRAMOTA! Poglejte, kaj so vodilni možje na SVETOVNI ZVEZI naredili Primožu ROGLIČU!

Profimedia
Svetovna kolesarska organizacija je po koncu slovite dirke po Španiji posodobila lestvico najboljših kolesarjev na svetu, na vrhu pa zdaj kraljuje Primož Roglič.

Slovenski navijači še vedno zelo evforično pozdravljajo uspehe Primoža Rogliča, ki je kot prvi slovenski kolesar prišel do skupne zmage na eni od treh tritedenskih dirk, za popoln slovenski uspeh pa je s skupno tretjim mestom poskrbel mladi Tadej Pogačar. 

Po koncu Vuelte so na mednarodni kolesarski dirki posodobili skupno lestvico najboljših kolesarjev. Primož Roglič je po njihovih izračunih sicer pridobil štiri mesta in se zavihtel na drugo mesto. Vse lepo in prav, če ne bi Rogliču pozabili prišteti točk za skupno zmago na Vuelti! Na veliko napako, Roglič bi moral z dodatnimi točkami postati najboljši kolesar na svetu, jij je opozorila spletna stran, ki se ukvarja s kolesarsko statistiko procyclingstats.com.

Po dolgih urah čakanja so tudi vodilni možje na zvezi spoznali svojo veliko napako, po najnovejši lestvici je zdaj prvi kolesar sveta tudi uradno Primož Roglič. S prvega mesta je je izrinil Francoza Juliana Alaphilippa, tretji je Španec Alejandro Valverde. Tadej Pogačar je pridobil neverjetnih 35 mest in je skočil na 15. mesto, za sabo je pustil zvezdnike, kot so Peter Sagan, Nairo Quintana in Vincenzo Nibali.

uci lestvica

Članki iz rubrike