panter Svet24.si

FOTO: Panter taval in vstopil v sobo 15-letnega ...

karma Svet24.si

Za svetovni uspeh so izvedeli po telefonu

uvodna nakupovanje Svet24.si

Nakup jesenske garderobe naj bo po nasvetu ...

prijave Svet24.si

Kdo ve, kam gledajo slovenski inšpektorji?

profimedia-0251964445 Odkrito.si

Kako nevarne so industrijsko predelane maščobe?

Luka Basi 1 AZPTD 1 Njena.si

Tudi mama Luke Basija je pevka

vatroslav tijan Njena.si

Ljubezen na vasi: Vatroslav utrpel hudo nesrečo!

nu
nu
1 05.09.2019 11:08:03

NORO! Kaj takega?! Res noro, KAJ SO NAREDILI z Rogličevim kolesom! Ko boste videli TOLE ... (video)

Primož Roglič je najboljši, toda ima tudi neverjetno pomoč.

Kot je na svojih profilih objavila Rogličeva ekipa Jumbo Visma, je pri izdelovalcu koles Bianchi uredila izdelavo personaliziranega kolesa posebej za Rogliča, ki presega vse, kar ste kadarkoli videli. Roglič je bil že tako ali tako najboljši predvsem v vožnji na čas, zdaj pa je dobil 'bicikel', ki resnično jemlje sapo. Med drugim se je Jumbo v sodelovanju z Bianchijem pri izdelavi kolesa obrnil na največje mojstre aerodinamične izdelave avtomobilov. 

Ti so privolili v sodelovanje in Rogliču iz personaliziranega materiala, najbolj primernega za njegov slog in njegovo postavo izdelali kolo, katerega obliko pa so naredili glede na izsledke tehnične univerze v ni nizozemskem Eindhovnu. Ta je med drugim izdelala 3D skenirano skico Rogličevega telesa med vožnjo kolesa, natančno preštudirali držo, v kateri se Slovenec najbolje počuti in izdelavo kolesa do milimetra prilagodili tej drži. Ne obratno. 

To sta zgolj dve najbolj šokantni podrobnosti, vse pa si lahko ogledate v video posnetku na tej povezavi. Več kot vredno vaših dveh minut, verjemite nam. Še več, porabili boste večkrat po dve minuti, kajti gledali boste večkrat. In želeli pokazati vsem. 

Značke: roglič, kolo, bianchi

Članki iz rubrike