Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.05.2019 09:59:01
Deli članek:

Ne rabiš frizerja, bom jaz! TAKO GROZNO je Roglič OSTRIGEL moštvenega kolega! FOTOGRAFIJA je še ...

Profimedia

Primož Roglič, kot ga še niste poznali. Niti približno.

Da ne boste mislili, da italijanski mediji zgolj udrihajo po slovenskem šampionu Sloviti Corriere della Sera, največji italijanski časnik, je v današnji številki pripravil zelo simpatičen članek, v katerem se je o Primoževi izjemni življenjski zgodbi in o njegovih izjemnih dosežkih pogovarjal z Rogličevim nekajletnim moštvenim kolegom, italijanskim kolesarjem Enricom Battaglinom. Ta je nad Rogličem povsem navdušen in kljub konkurenci velikega italijanskega zvezdnika Vincenza Nibalija verjame, da bo na Giru na koncu slavil Slovenec. 

No, je pa Battaglin med drugim razkril tudi, da je Primož drugačen, kot ga pozna večina italijanske (in tudi velik del slovenske javnosti). "Verjetno niste vedeli, a za tem vedno resnim Primoževim obrazom se v prostem času skriva velik šaljivec, s katerim je užitek preživljati čas. No, včasih pa to tudi drago plačaš. Spomnim se namreč, da sva na Giru leta 2016 delila sobo in da sem nekega dne želel k frizerju, a za to nisem imel pravega časa," pripoveduje Battaglin. 

"Primož mi je rekel, naj ne skrbim in da frizerja ne potrebujem. Prepričal me je, da zadevo obvlada in da me bo ostrigel kar on. Seveda ni imel pojma, strigel je prvič in frizura je bila čista katastrofa. Bil sem hujši kot katerakoli na hitro ostrižena ovca," pa je na tej točki v pogovor za Corriere vskočila še Enricova žena Arianna: "Grozno, bilo je grozno. Bilo je tako grozno, da je fotografija še vedno v mojem telefonu," je dejala, a podobe ni želela deliti z javnostjo. Battaglin pa je pojasnil, da Rogliču ni zameril, Primož pa se mu je odkupil z darilom - čudovito uro -, ko so se njune poti ob koncu sezone razšle.