vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

Katarina Venturini Svet24.si

Jezi se le na določene ljudi

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

profimedia-0338601124 Svet24.si

Pozor! Nikar še ne oblecite kratkih hlač

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

ku
ku
0 11.03.2019 09:55:01

Velika TRAGEDIJA: Umrla svetovna prvakinja in olimpijska podprvakinja. Stara je bila komaj 23 let!

Poslovila se je ameriška profesionalna kolesarka Kelly Catlin, trikratna svetovna prvakinja in prejemnica srebrne kolajne z olimpijskih iger. Stara je bila komaj 23 let.

Z ameriške kolesarske zveze so že sporočili, da so nad vestjo o smrti mlade Kelly Catlin globoko pretreseni. "Močno jo bomo pogrešali. Kelly nam je bila več kot športnica in vedno bo del ameriške kolesarske družine. Družina Catlin je v naših mislih in molitvah," je dejal predsednik zveze Rob DeMartini. Vzrok smrti zaenkrat še ni znan, a po poročanju ameriških medijev naj ne bi bilo 'znakov kaznivega dejanja.' Po poročanju nekaterih medijev naj bi storila samomor.

Catlinova, rojena v mestu Saint Paul v zvezni državi Minnesota, je na Univerzi v Minnesoti lani dokončala študij matematike in kitajskega jezika, letos pa je obiskovala slovito univerzo Stanford v Kaliforniji.

Mlada kolesarka je nosilka treh naslovov svetovne prvakinje v dvoranskem kolesarstvu, ki jih je v letih 2017 in 2018 v ekipni zasledovalni vožnji osvojila skupaj s Chloe Dygert Owen, Jennifer Valente, Kimberley Geist in Sarah Hammer. V isti disciplini je na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru leta 2016 osvojila srebrno kolajno.

Značke: catlin, zda, smrt

Članki iz rubrike