Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 11.03.2019 09:55:01

Velika TRAGEDIJA: Umrla svetovna prvakinja in olimpijska podprvakinja. Stara je bila komaj 23 let!

Arhiv
Poslovila se je ameriška profesionalna kolesarka Kelly Catlin, trikratna svetovna prvakinja in prejemnica srebrne kolajne z olimpijskih iger. Stara je bila komaj 23 let.

Z ameriške kolesarske zveze so že sporočili, da so nad vestjo o smrti mlade Kelly Catlin globoko pretreseni. "Močno jo bomo pogrešali. Kelly nam je bila več kot športnica in vedno bo del ameriške kolesarske družine. Družina Catlin je v naših mislih in molitvah," je dejal predsednik zveze Rob DeMartini. Vzrok smrti zaenkrat še ni znan, a po poročanju ameriških medijev naj ne bi bilo 'znakov kaznivega dejanja.' Po poročanju nekaterih medijev naj bi storila samomor.


Catlinova, rojena v mestu Saint Paul v zvezni državi Minnesota, je na Univerzi v Minnesoti lani dokončala študij matematike in kitajskega jezika, letos pa je obiskovala slovito univerzo Stanford v Kaliforniji.

Mlada kolesarka je nosilka treh naslovov svetovne prvakinje v dvoranskem kolesarstvu, ki jih je v letih 2017 in 2018 v ekipni zasledovalni vožnji osvojila skupaj s Chloe Dygert Owen, Jennifer Valente, Kimberley Geist in Sarah Hammer. V isti disciplini je na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru leta 2016 osvojila srebrno kolajno.

Značke: catlin, zda, smrt

Članki iz rubrike