plecnikov stadion bezigrad bobo Svet24.si

Je usoda Plečnikovega stadiona odvisna od ...

uroš urbanija Svet24.si

Policija kazensko ovadila Uroša Urbanijo

1696960652-172a6180-1696960549854 Necenzurirano

Ameriška klofuta Brodnjaku: glasovali proti ...

robert golob vlada Reporter.si

Načrt za rušenje Goloba: kaj zoper predsednika ...

tadej pogacar 23 pm Ekipa24.si

Tadej Pogačar v glasbene vode???? S to objavo ...

Amir Kazić Leo, v krogu pa Zdravko Čolić Odkrito.si

Skriti sin Zdravka Čolića?!

lanisek Ekipa24.si

V drugi seriji Slovenci kot prebujeni, Anže ...

nu
nu
6 26.05.2022 09:17:50

Grozljivo! Član slovenskega prvoligaša brutalno napadel sestri, povzročil pretres možganov, na sodišče ga ni!

Član slovenskega prvoligaša hudo pretepel sestri.

Po poročanju Slovenskih novic se je član slovenskega prvoligaša Dejan Bojkić leta 2018 fizično spravil nad sestri. Ne njegovi, da ne bo pomote.

Član futsal kluba FC Bronx je od deklet, ki jih je srečal na ulici v središču Kopra, zahteval, da ga z avtomobilom odpeljeta do Izole, po vse prej kot vljudnih prošnjah pa je postal nasilen. Brezskrben večer se je za njiju spremenil v nočno moro, popolnoma pa je izgubil živce, ko je ena od njiju poklicala policijo.

Mlajšo sestro je močno udaril v glavo in ji povzročil trajno okvaro sluha, starejši pa je z močnim udarcem zlomil nos, z glavo pa je udarila ob beton in utrpela pretres možganov. Igralec futsala je kmalu za tem pobegnil v noč, priče dogodka pa so ga prepoznale in policiji razkrile, kdo je in kaj počne.Policija ga je ovadila, koprsko državno tožilstvo obtožilo povzročitve hude in lahke telesne poškodbe, februarja bi se moral zglasiti na sodišču, a ga ni bilo. Tudi na drugem predobravnavnem naroku ga ni bilo.

Omenjenemu dnevniku je uspelo priti v stik s slovenskim športnikom, ki pa omenjene obtožbe zavrača. Pravi, da je tistega večera res nekaj spil, nasilni pa naj bi bili najprej sestri, ki sta ga po nekaj prošnjah, da ga zapeljeta do Izole, za kar jima je ponujal tudi denar, odrinili. Bojkić je zgolj odrinil nazaj, takrat pa naj bi starejša sestra z glavo udarila ob tla.

Tretji poskus izvedbe naroka je sodnik razpisal za ta mesec, če bo spoznan za krivega povzročitve hude in in lahke telesne poškodbe, pa mu grozi več let zapora.

Značke: futsal, bronx

Članki iz rubrike