Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 03.03.2019 21:15:29

Znova Dobovec

Zmagovalci letošnje izvedbe pokalnega tekmovanja v futsalu so nogometaši ekipe Dobovec MB Monting. V finalu zaključnega turnirja pokala Term Olimia so danes v Podčetrtku premagali FutureNet Maribor s 3:1 (0:0). Za Dobovec je to drugi pokalni naslov, najboljši je bil tudi lani.

Finalni obračun je bil izjemno trd in izenačen. Prvi polčas se je končal brez golov, v drugem pa so se zatresle obe mreže. Najprej je Dobovec v vodstvo popeljal Klemen Duščak v 28. minuti, le dve minuti zatem pa je izenačil Uroš Kroflič.

Po prejetem izenačujočem zadetku so sodniki finalnega dvoboja Admir Zahović, Simon Todorović in Aleš Močnik Perič zaradi "predolgega jezika" izključili trenerja Dobovca Kujtima Morino.

Branilce lanskega pokalnega naslova je v 33. minuti v vodstvo znova popeljal Kristjan Čujec, piko na i pa je 13 sekund pred koncem obračuna postavil Žiga Čeh za končnih 3:1.



Dobovec je na sobotnem polfinalnem obračunu zanesljivo premagal Litijo s 7:1 (3:1), FutureNet Maribor pa je ukanil Bronx Škofije s 6:0 (3:0).

Vratar Dobovca in slovenske reprezentance Damir Puškar je pred začetkom finalnega obračuna, ki si ga je v Podčetrtku ogledalo 460 gledalcev, prejel nagrado zlata žoga za najboljšega igralca v letu 2018.

Na dosedanjih zaključnih pokalnih turnirjih so devetkrat slavili Litijani. Trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat Agencija Luvin, Proen Maribor in Dobovec MB Monting, po enkrat pa Pelikan, Gorica in Bronx Škofije.

Značke: futsal, pokal, slovenija

Članki iz rubrike