Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 05.06.2018 18:52:12

Po tragediji, ki je Hrvaško ZAVILA v ČRNO, se je odzval tudi ALEKSANDER ČEFERIN

Reuters
Futsal družina pri južnih sosedih žaluje, športniki so še vedno v šoku.

Kot smo že poročali, se je v noči na ponedeljek zgodila grozljiva prometna nesreča, v kateri sta življenje izgubila 34-letni trener kadetske ekipe Futsal Dinama in nekdanji reprezentant Matija Capar in njegov 15-letni varovanec Oskar Kadrnka.

Tragedija, ki je hrvaški šport in še zlasti malonogometne kroge zavila v črno, se je zgodila ob vrnitvi ekipe s turnirja v Šibeniku, oba preminula bodo na zadnjo pot pospremili v četrtek. "Oskar in Matija sta bila prava športnika. Zaljubljena sta bila v Dinamo, mi pa se ju bomo večno spominjali po njuni dobroti, športnih uspehih in zagnanosti na igrišču. Zato organiziramo tudi športno slovo od dveh naših preminulih igralcev, ki bo 19. junija v ŠRC Šalata. Na tem dogodko bosta nastopili ekipi iz Šibenika. Iz mesta, v katerem sta Oskar in Matija svoje zadnje futsal uspehe," so sporočili iz Futsal Dinama.

Mnogi so seveda izrazili sožalje ob tem tragičnem dogodku, med drugim tudi Uefa. "S številnimi nastopi v Uefinem futsal pokalu in prepoznavnimi igrami v kvalifikacijah ter na zaključnem turnirju evropskega prvenstva, je Matija pustil globoko sled v evropskem futsalu. Poleg tega so ga kot osebo spoštovali vsi člani malonogometne družine. Oba bomo še kako pogrešali," sta zapisala predsednik Uefe Aleksander Čeferin in glavni tajnik Theodore Theodoridis.

Članki iz rubrike