alen kobilica Odkrito.si

Alen Kobilica jo končno ima!

luka-mesec_bobo Svet24.si

"Jaz sem začel v garaži, Luka Mesec pa v ...

barbara vitez Svet24.si

Agonija staršev izginule najstnice Barbare

davčna blagajna, račun Svet24.si

Ste pripravljeni? Od petka bo vse drugače!

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

dvoček nebesno znamenje Njena.si

Zakaj so osebe, rojene v temu astro znaku, ...

Natalija Kolšek - 2 Njena.si

Natalija Kolšek pogrešana?

fu
fu
0 02.02.2018 11:28:16

UAU, to pa je izpoved! BOG futsala Ricardinho je na najlepši način izkazal svojo veliko LJUBEZEN do ... SLOVENIJE! (foto)

Grega Wernig
Trenutno najboljši igralec futsala na svetu Ricardinho še kako uživa na evropskem prvenstvu v Ljubljani.

To velja tako za čas, ki ga preživlja na igrišču, kot tudi ob njem. Že na prvi tekmi je pokazal vso svoje mojstrstvo, ko se je s tremi asistencami in enim zadetkom proslavil na tekmi Portugalske in Romunije. Več kot očitno pa uživa tudi ob igrišču, saj ga pogosto videvamo tudi na ostalih tekmah tega evropskega prvenstva. In vsakič, ko se pojavi v dvorani, ob njem nastane nepregledna vrsta oboževalcev futsala in športnih navdušencev, ki se želijo fotografirati z njim. 

In Ricardinho vsem svojim oboževalcem z veseljem ustreže, z vsakim se fotografira z velikim nasmeškom na obrazu, v tem neverjetno uživa in se ne obnaša nič kaj zvezdniško. Mnoge bi takšna pozornost motila, toda Portugalec je zgodba zase. Kot dokaz je na svojem instagram profilu objavil fotografije dolge vrste oboževalcev, ki čakajo na to, da se fotografirajo z njim in izpovedal svojo ljubezen Sloveniji.

Ne, večje in lepše reklame si evropsko prvenstvo v Sloveniji na dan, ko ne igra domača izbrana vrsta, res težko predstavlja. 

ricardinho instagram

Značke: ricardinho, futsal

Članki iz rubrike