tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

zrnec ilijevski mediaspeed Njena.si

Partnerka Jurija Zrneca žaluje

bu
bu
0 01.02.2018 13:50:24

Ali se nam obeta 2. del?! Tokrat izziva Mayweather, prizorišče pa ...

Reuters
Floyd Mayweather je zakuril družabna omrežja.

Ameriški boksarski zvezdnik Floyd Mayweather, ki v svoji profesionalni karieri sploh še ni doživel poraza, je na družabnih omrežjih poskrbel za pravi orkan. Z dvema kratkima posnetkoma je dvignil precej prahu, v enem od njih sprašuje znano mednarodno stavno hišo, kakšne so kvote za to, da se bo v letu 2018 preizkusil v MMA.

Seveda gre za mešane borilne veščine, v katerih blesti njegov zadnji tekmec v boksarskem ringu Connor McGregor. McGregor je moral v njunem zadnjem medsebojnem dvoboju Američanu priznati premoč, po tem dogodku pa se je večkrat oglasil, da si želi povratni obračun.

Ali to pomeni, da ga bomo končno videli? Če gre verjeti nekaterim poročanjem ameriških medijev, potem je njun obračun v mešanih borilnih veščina zelo verjeten. Tako se je vse skupaj začelo že pred njunim prvim dvobojem, na koncu pa sta resnično stopila v boksarski ring. Zelo privlačna je tudi denarna nagrada, saj naj bi si borca razdelila 400 milijonov evrov, 300 bi jih dobil Američan, 100 pa Irec.

Če se je v boksarskem ringu Mayweather poigraval s Connorjem, pa naj bi bil tokrat v precejšnji prednosti slednji. Naslednji dvoboj naj bi se zgodil v mešanih borilnih veščinah, v tem športu pa je nesporni in absolutni favorit McGregor. Ali bi bil Američan za astronomski znesek pripravljen tvegati zdravje? To bo pokazal čas ...

Značke: mcgregor, mayweather

Članki iz rubrike