bik, polzela Svet24.si

FOTO: Podivjan bik v Polzeli poškodoval tri ...

majerič2 Svet24.si

FOTO: Branko Majerič, kmet s Ptujskega polja, ...

igor žužek Svet24.si

44-letni Igor iz Kranja odšel od doma, ni pa se ...

marcic jahta brioni Reporter.si

Jahte dobaviteljev in lobistov v zdravstvu: ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Tako Počivalšek s proračunskim denarjem pomaga ...

metka Njena.si

Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani ...

doncic slovenija Ekipa24.si

Po bolečem porazu SLOVENIJE se je oglasil tudi ...

ue
ue
0 18.06.2020 17:48:57

ZRE SMRTI V OČI in lahko samo čaka! Nekdanji OLIMPIJEC je v breizhodnem položaju

vszi
Celo življenje je žicel športno, brez cigaret, brez alkohola in bil eden najboljših na svetu. Zdaj pa je izvedel pretresljivo novico, ki mu je življenje obrnilo na glavo.

Nekdanji španski tekač na dolge proge Alejandro Gomez je pred kratkim izvedel, da ima tumor na možganih. Še huje. Zdravniki so mu povedali, da se je tumor tako razrasel, da operacija ni mogoča in da lahko samo čaka, kdaj se mu bo življenje izteklo.
Po tej diagnozi se je Alejandru življenje, kolikor mu ga je še ostalo, seveda postavilo na glavo, vse pa je ganil s sporočilom, ki ga je objavil na družbenem omrežju. Odprl je dušo in napisal sporočilo, ki nobenega ne more pustiti hladnega: "Želim, da se me ljudje spominjajo kot dobro osebo, kakršen sem bil cleo življenje! Sam se ne morem boriti s tem, zato imam pomoč psihologa, ki mi svetuje, kako naj izkoristim vsak dan, ki mi je še ostal!"

Gomez je trikrat nastopil na olimpijskih igrah in tekel tako na dolgih progah kot na maratonih, največje uspehe in kolajne pa je osvajal na evropskih in svetovnih prvenstvih v krosu. Udeležil se je tudi skoraj vseh velikih svetovnih maratonov.

Alejandro je treutno v bolnišnici v Vigu, a ga bodo poslali domov, ker ima tumor na takem mestu, da ga je nemogoče odstraniti brez trajnih poškodb možganov. Koliko časa bo še lahko živel, mu zdravniki niso povedali, toda več kot pol leta življenja mu niso pripisali.

Članki iz rubrike