jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

planinc rozman1 Svet24.si

Alenka in Igor o težkih preizkušnjah na poti do ...

janez-jansa-in-bojan-pograjc-pred-tremi-desetletji-uspesna-v-triglavski-steni-01 Reporter.si

Državni sekretar v Janševem kabinetu Bojan ...

vasko simoniti Svet24.si

Dinastije: Oče ministra za kulturo spesnil prvo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

bu
bu
0 04.03.2020 13:13:08

Nekoč neustrašni borec odprl dušo in ZAJOKAL pred kamero: Ko bo prišel, bo z njim prišel tudi pekel!

Reuters
Mike Tyson je bil nekoč strah in trepet nasprotnikov, bil je neizprosen, danes pa je popolno nasprotje.

Bil je eden največjih boksarjev vseh časov, po končani karieri pa se je spopadal z veliki težavami. Imel je hude finančne težave, kasneje so se pojavile še težave z zdravjem. Zapadel je v depresijo, pred kratkim je celo priznal, da je izgubil voljo do življenja. Pred dnevi se je pogovarjal z prav tako legendarnim boksarjem Sugarjem Rayjem Leonardom, v eter pa celo zajokal. Razkril je, da se počuti prazno, pogreša čase, ko je tekmecem samo s svojo prisotnostjo nagnal strah v kosti.

"Študiral sem vojno. Poznam vse bojevnike, vse sem si prebral o njih. Poznam vso umetnost bojevanja, to je vse, kar me je v življenju zanimalo," je govoril Tyson in s solzami v očeh nadaljeval: "Zaradi tega so se me vsi tako zelo bali. Bil sem uničevalec. Za to sem bil rojen. A te časi so minili. Zdaj sem prazen, zdaj sem nihče. Zdaj se trudim biti čim bolj ponižen. Zaradi tega zdaj jokam. Tiste osebe ni več in zelo jo pogrešam."

Tyson se še zdaj lahko pohvali z nazivom najmlajšega prvaka v težki kategoriji, po tem, ko je tekmeca z nokavtom premagal na svojih prvih 19 uradnih dvobojih, od tega 12 že v prvi rundi, se ga je prijel sloves najmočnejšega udarca v svetu boksa. "Včasih se počutim kot navadna reva. Ne želim si, da se vrne tisti stari Tyson. Ker ko bo prišel, bo z njim prišel tudi pekel. To ni smešno. Morda se komu zdim zaradi tega 'kul', toda tega človeka ne maram. Bojim se ga," je med drugim dejal nekdanji boksarski šampion.

Značke: boks, tyson, mike

Članki iz rubrike