nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

bu
bu
0 03.04.2019 17:31:29

ŠOK, ŠOK, ŠOK! Srhljiva smrt borca MMA po nokavtu (FOTO)

Twitter
Še ena tragedija je pretresla MMA šport, pravzaprav ves šport. Brazilski borec Mateus Fernandes je le nekaj ur po nokavtu izgubil življenje.

Fernandes je izgubil dvoboj z Obedejem Pereiro v Manausu. V prvih dveh rundah mu je šlo dobro od rok in nog, v tretji pa je bilo videti, kot da mu je pošla sapa. Slabo se je gibal, ni bil več pazljiv in udarci tekmeca v njegovo glavo so začeli kar deževati. Usoden je bil zadnji in 22-letni borec je končal na tleh. Sodnik je takoj prekinil borbo in poklical zdravstveno službo.

Prisotn so bili v šoku, saj so se zdravniki borili za njegovo življenje. Potem so ga hitro odpeljali v bolnišnico, kjer je doživel kar 4 srčne napade. In nekaj minut po polnoči umrl. "V šoku smo. Že na koncu borbe je imel prvi srčni napad. Bil je naš prvak, vedno nas je predstavljal na tekmovanjih. To je prevelika izguba za nas, za njegovo družino in za šport," je dejala Vanderluce Cantuarias, vodja projekta, v sklopu katerega je treniral Fernandes.


MMA borec 2
Twitter


Čeprav so sprva vsi mislili, da je borec umrl zaradi posledic borbe in nokavta, so kasneje potrdili, da je razlog v prevelikem odmerku. "Na testiranju v petek je bil čist, vendar smo izvedeli, da je pozneje noč preživel ob drogah. Ni bio videti, da je bil drogiran, res pa je, da se je močno znojil. Ampak, to je normalno med borbami. V prvih dveh rundah je bil dober, ko pa ga je tekmec zrušil na tla, je začel dobivati napade, ki jih je povzročila droga," je pojasnila Vanderluce.

Fernandes je treniral borilne veščine v socialnem projektu Fernando Campeones, s pomočjo katerega so želeli odvisnikom pomagati skozi borilne veščine. Nesrečni mladenič naj bi se že odvadil drog, vsi so že mislili, da je rešen, a očitno ni bilo tako.

Značke: mma, smrt

Članki iz rubrike