Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bu
bu
16.09.2015 15:15:37
Deli članek:

Cena zmago posvetil deklici, ki je premagala raka (video)

John Cena je eden najbolj prepoznavnih rokoborskih obrazov, zato sploh ne preseneča, da je njegova zadnja poteza požela precej navdušenja.

Da znajo biti nežne duše tudi rokoborci, je nazadnje pokazal eden največjih zvezdnikov organizacije WWE John Cena. Slednji je del tega športa že vse od leta 1999, še posebej priljubljen pa je postal po letu 2005, ko je postal eden od zaščitnih obrazov prej omenjene rokoborske organizacije.

Še posebej pa odmeva njegova poteza po ponedeljkovi borbi. Po zmagi je vzel v roke mikrofon in namenil nekaj besed posebni gostji. Sedemletna Kiara Grindrod je namreč uspešno premagala raka, tej veliki zmagi pa se je poklonil tudi rokoborski zvezdnik. "V imenu vseh nas bi se za obisk rad zahvalil posebni gostji, ki je lahko navdih za vsakega človeka na tem svetu," je uvodoma dejal Cena, se ji pridružil na tribuni in ji podaril objem.

Tam mu je družbo delal tudi njegov rokoborski partner Sting, ki ji je poklonil eno od svojih zaščitnih rokavic, tisti, katerih niso premagal čustva, pa so vse skupaj pospremili z glasnim aplavzom in vzklikanjem: "This is awesome. (To je izjemno)!"