Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

au
au
0 14.08.2021 19:44:41

TRAGEDIJA! Sina legendarnega sprinterja našli MRTVEGA, okoliščine OSUPNEJO

Reuters
Ameriški tekač Cameron Burrell, star komaj 26 let, je storil samomor. Gre za sina dveh olimpijskih zmagovalcev - Leroya Burrella in Michelle Finn-Burrell. Ameriški mediji so sprva objavili, da je mladi atlet nenadoma umrl, vzrok smrti pa je ostal skrivnost. No, kmalu zatem je družina potrdila, da je šlo za samomor.

"Morda nikoli ne bomo vedeli, zakaj se je Cameron odločil tako, kot se je. Vsem, ki imajo težave, polagamo na srce, da poiščejo pomoč. Nisem sami, obkroženi ste z ljudmi, ki vas imajo radi in jih skrbi za vas, bolj kot si mislite," so sporočili člani družine Camerona.

Mladi sprinter je diplomiral na Univerzi Houston, na kateri je njegov oče Leroy zaposlen kot trener. Cameron je bil univerzitetni prvak, osebni rekord v teku na 100 metrov je 9,93 sekunde. Leroy je bil leta 1991 prvič svetovni rekorder na tej razdalji s časom 9,9. To je ponovil še med letoma 1994 in 1996 (9,85). Na olimpijskih igrah leta 1992 v Barceloni je osvojil zlato kolejano v štafeti 4 x 100 metrov, isto je v ženski konkurenci uspelo Michelle Finn.

Leroy Burrell
Leroy Burrell
Reuters

Članki iz rubrike