stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ue
ue
0 31.07.2021 19:30:21

VROČEEE! Kdo je LEPOTICA, ki je padla v objem olimpijskega prvaka? Ima pa res srečo, da... (foto + video)

Vrhunski športniki radi padejo v objeme vročih lepotic, manekenk, saj se smukajo v podobni družbi.

Lastnik svetovnega rekorda Armand Duplantis je uspešno opravil kvalifikacije v skoku s palico na olimpijskih igrah v Tokiu. Enaindvajsetletni Šved je preskočil 5,75 metra in se skupaj s še 13 tekmovalci uvrstil v torkov finale.
Na današnjih kvalifikacijah je manjkal glavni Duplantisov tekmec za zlato olimpijsko medaljo, Američan Sam Kendricks. Dvakratnemu svetovnemu prvaku so v torek potrdili okužbo na novi koronavirus, zato se je moral umakniti z olimpijskih tekmovanj. Enaka usoda je doletela Argentinca Germana Chiaraviglia.
V finale se je uvrstil tudi Francoz Renaud Lavillenie, ki je pred petimi leti na olimpijskih igrah v Riu osvojil srebrno medaljo. Imel je sicer kar nekaj težav, prvi poskus pri 5,50 metra mu ni uspel, nato pa je preskočil 5,65 metra in končno še 5,75 metra.
Te sreče pa ni imel Poljak Pawel Wojciechowski, svetovni prvak leta 2011. Preskočil je le 5,30 metra.
Duplantisu in Lavillenieju se bo v finalu med drugim pridružil aktualni olimpijski prvak Thiago Braz, ki je prav tako preskočil 5,75 metra. Z uspešnim nastopom v kvalifikacijah in uvrstitvijo v finale so zadovoljni tudi Poljak Piotr Lisek ter Američana Christopher Nilsen in Kc Lightfoot, prav tako pa tudi Ernest Obiena, ki se bo za medaljo boril kot prvi filipinski skakalec s palico po 85 letih.
Duplantis je edini, ki je letos preskočil šest metrov, vendar so med finalisti štirje, ki so doslej to prečko preskočili na tekmovanjih na prostem.

In Duplantisu je za uvrstitev v finale čestitalo tudi njegovo dekle, švedska manekenka Desire Inglander. Vsekakor sta videti lep par.  

Članki iz rubrike