prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

olivia-colman Odkrito.si

S solznimi očmi je igralka razkrila žalostno ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

ue
ue
1 31.07.2021 13:33:21

MICHAEL SCHUMACHER! O njem tudi žena Corina in njegova otroka Gina in Mick! KAKO in ZAKAJ!

Profimedia
Morda največji dirkač vseh časov. Od njegove smučarske nesreče naprej, pa je o Schumiju znano bore malo.

Dokumentarni film Schumacher o ikoni formule 1 Michaelu Schumacherju bo kmalu med gledalci. Pri Netflixu bo na voljo 15. septembra, so sporočili iz Schumacherjevega menedžmenta. V filmu bodo v zelo osebnih intervjujih o njem spregovorili njegova žena Corinna ter otroka Gina in Mick. Film bo po besedah menedžerke Sabine Kehm 'darilo njegove družine ljubljenemu možu in očetu'.
Michael Schumacher se od smučarske nesreče decembra 2013, ko je utrpel hude poškodbe glave, v javnosti ne pojavlja. Zelo skope so tudi informacije o njegovem zdravstvenem stanju, ki jih družina ne želi deliti z javnostjo. Sedaj dvainpetdesetletni nekdanji voznik formule 1 je s Corinno poročen od leta 1995, hčerka Gina je stara 24 let, sin Mick, ki je od letos tudi sam voznik formule 1, pa 22 let.
Kot piše v sporočilu za javnost, dokumentarec predstavi pot Michaela Schumacherja 'od gramoznice Kerpen do svetovne superzvezde'. Med drugim v njem spregovorijo tudi njegovi kolegi in prijatelji, kot so nekdanji vodja Ferrarijeve ekipe v formuli 1 Jean Todt, nekdanji šef formule 1 Bernie Ecclestone, nekdanji Schumacherjev menedžer Willi Weber in nekdanji prvi mož Ferrarija Luca di Montezemolo.
"Dokumentarec je bil velik izziv, zaradi zunanjih pritiskov je bilo potrebnega veliki časa in ustrezna senzibilnost," so bile besede producenta Benjamina Seikela.

Članki iz rubrike