maska Dobra karma

Obstajajo tudi maske, ki si jih ljudje nadanemo ...

mina miha1 Svet24.si

Najmlajši čuk se bo oženil

marjan sarec pl1 Reporter.si

»Janša še naprej lomasti po državi« - Marjan ...

slovenska policija, policijski trak, stop policija, mercator Svet24.si

Grozljivo odkritje v Novem mestu: v peči našli ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

EMA 2021 - Lea Sirk - foto - Adrian Pregelj Njena.si

Drzna Sirkova presenetila z dekoltejem

karla ženim sina Njena.si

Ugodno oddam sina: Karlina drastična preobrazba

sta
sta
0 09.02.2021 21:39:11

Mišmaš Zrimškova z DRUGIM DOSEŽKOM vseh časov

psno
Maruša Mišmaš Zrimšek je na dvoranskem mitingu zlate svetovne serije v Lievinu v Franciji v teku na 2000 m z zaprekami, ki je sicer zelo redko na programu tekmovanj, zasedla drugo mesto s 5:47,89.

Zmagala je Kenijka Winfred Mutile Yavi, ki nastopa za Bahrajn, in s časom 5:45,07 izboljšala najboljši dosežek vseh časov na tej razdalji.

Tega je 19. februarja lani prav v Lievinu s časom 5:47,79 postavila Maruša Mišmaš Zrimšek in ugnala Winfred Mutile Yavi. "Tudi danes je bila zelo dobra tekma. Z Yavijevo sva zamenjali vlogi, jaz sem tokrat vodila, ona pa me je prehitela približno 300 m pred ciljem. Žal mi je, da mi ni uspelo zmagati in izboljšati rekorda, ampak tak je šport. Vseeno sem dosegla dober čas, še vedno pa imam drugi dosežek vseh časov," je povedala Mišmaš Zrimškova.

Tokrat je zaostala za Yavijevo, četrto na lanskem svetovnem prvenstvu v Dohi na 3000 m zapreke, tretja je bila tokrat Kenijka Fancy Kipkoech (6:10,11).

Maja Mihalinec Zidar je v teku na 60 m zasedla peto mesto s 7,28 sekunde. Zmagala je Američanka Javianne Oliver (7,10), druga je bila Brazilka Rosangela Santos (7,17).

Članki iz rubrike