vesolje ženska Dobra karma

Astrologinja opozarja: bodite pozorni na znake, ...

4_tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar o pokojni mami

tanja fajon pl1 Reporter.si

Išče se novi mandatar: SD namerava vložiti ...

borut turk Svet24.si

Šestkrat je zabodel partnerko Romano, krivde za ...

Matej Tonin Necenzurirano

Tonin v opoziciji govoril eno, zdaj kot minister ...

paris-hilton, this-is-paris, dokumentarec Odkrito.si

Paris Hilton zaključila 20 let pretvarjanja

peter prevc bobo2 Njena.si

Peter Prevc na rojstni dan pokazal sinovo ...

ue
ue
1 13.05.2020 11:40:20

NEMORALNE PONUDBE! Atletska LEPOTICA se je znašla v precepu. KAJ NAJ STORI? (video + foto)

Mnogi se ne zavedajo pasti družbenih omrežij. Če že objavljaš take fotografije, potem moraš biti pripravljen nositi tudi posledice.

Nemška atletinja, 21-letna Alica Schmidt, je postala velika zvezda na instagramu. Zdaj ima že skoraj 800.000 sledilcev, vsak dan več. "Včasih kar ne morem verjeti, koliko ljudi mi sledi," je dejala hitra in lepa Nemka, ki se spominja, kako je kar naenkrat, preko noči, na instagramu postala 'velika'. "Zvečer sem sedela na postelji in videla, da številka sledilcev na mojem profilu hitro narašča. Zvečer sem imela okoli 12.000 sledilcev, potem je številka skokovito naraščala. Iz minute v minuto je bilo za sto in več več sledilcev. In sploh se ni nehalo. Kmalu mi je pisal brat, da je kar nekaj spletnih strani pisalo o meni. Poguglala sem svoje ime in sploh nisem mogla verjeti. Bili so članki v mnogih jezikih in veliko njih sploh nisem razumela."
Toda priljubljenost ima tudi svoje senčne strani. Vedno znova dobiva bizarna in nemoralna povabila. "V zasebnih sporočilih na instagramu je veliko nemoralnih stvari. Včasih pa tudi kakšno smešno. Toda, s tem se ne obremenjujem," je dejala Alica, ki je jasno povedala, da se ne bo osredotočila na svoj videz. Šport oziroma atletika je za njo na prvem mestu. In to ni govoričenje v prazno, saj je zavrnila tudi finančno zelo privlačno ponudbo Playboyja. "Naj bo popolnoma jasno: osredotočena sem na šport!" je bila odločna Alica in dodala: "Na instagramu je tisoče deklet, ki so res videti dobro, a  vseeno nimajo toliko sledilcev kot jaz. Poleg lepega videza potrebuješ še nekaj drugega, ki je zanimivo. In pri meni je to atletika."
Alica ima že kolajno z nemško štafeto 4 x 400 metrov z EP do 20 let, njen cilj pa je nastop na olimpijskih igrah v Tokiu 2021.

Članki iz rubrike