astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

STA
STA
0 28.04.2020 17:48:01

Svetovna atletika s pol milijonskim skladom za pomoč poklicnim atletom

Reuters
Svetovna atletika (WA) je v sodelovanju s Mednarodno atletsko fundacijo (IAF) oblikovala poseben sklad v višini pol milijona ameriških dolarjev za pomoč poklicnim atletom, ki so se znašli v finančnih težavah zaradi zaustavitve vseh tekmovanj v času pandemije novega koronavirusa, je danes objavila WA.

Posebna delovna skupina, ki jo bo vodil predsednik WA Sebastian Coe, se bo sestala še ta teden, da bi oblikovala postopke ter načine za dodelitev sredstev posameznicam in posameznikom. Sredstva se bodo neposredno nakazovala prek šestih regionalnih konfederacij, oziroma tako kot bodo te določile.

Poleg Coea so v tej skupini še olimpijska zmagovalca Hicham El Guerrouj, svetovni rekorder na 1500 m, in skakalka s palico Katerina Stefanidi, ki je predstavnica atletske komisije WA, ter člana izvršnega odbora WA Sunil Sabharwal in Abby Hoffman, člani sveta WA Adille Sumariwalla, Beatrice Ayikoru in Willie Banks, član IO IAF Jose Maria Odriozola ter Keith Joseph, generalni sekretar konfederacije Severne in Srednje Amerike ter Karibov.

Značke: atletika, svet

Članki iz rubrike