nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Zaključek 1. sezone zaznamovale ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA/au
STA/au
0 16.08.2014 21:04:24

Vukmirović: Po naporni sezoni zadovoljna

Grega Wernig
Snežana Vukmirović je na evropskem prvenstvu v atletiki v svoji disciplini, troskoku, zasedla sedmo mesto in bila s tem dosežkom zadovoljna.
"Po taki sezoni, ki sem jo imela, sem s sedmim mestom zadovoljna. Nisem sicer izpolnila drugega cilja in preskočila 14 m," je dejala Vukmirovićeva, ki je imela tokrat kar malce sreče, da se je uvrstila v finale, tokrat ji je bila igra centimetrov naklonjena: "Res je, da sem imela malo sreče s centimetri, vendar so bili ti že mnogokrat v mojo škodo, tudi odličja sem izgubljala. Enkrat moram imeti tudi malo sreče. Včeraj na ogrevanju sem se dobro počutila, 'tonizacija' je uspela, 'letela' sem iz nekaj korakov zaleta v troskoku. Danes pa sem delala napake pri prihodu na desko. Sama sebe sem blokirala, vedela sem, kaj moram popraviti, vendar tega nisem mogla storiti."

Slovenska atletinja je potrdila, da sezone zanjo še ni konec: "Tekmovala bom še naprej, sezono želim končati s skokom prek 14 m. Ker sem zaradi poškodbe izgubila veliko treningov za razliko od prejšnjih let, ne bom imela premora in bom takoj nadaljevala priprave na dvoransko sezono."

Članki iz rubrike