Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

mu
mu
19 08.09.2021 12:33:47

Žena Michaela SCHUMACHERJA je prvič po nesreči prekinila molk in javno spregovorila o moževem STANJU!

Corrina in Michel Schumacher sta poročena od leta 1995.
Facebok / Michael Schumacher
Žena Michaela Schumacherja je spregovorila o svojem možu.

Po tem, ko je Michael Schumacher leta 2013 utrpel hudo nesrečo na smučanju, ni bilo veliko informacij o njegovem zdravstvenem stanju. Jasno je, da je kar pol leta preživel v umetni komi, nato pa so ga preselili v domačo oskrbo. Le redki na svetu so tisti, ki dejansko vedo, v kakšnem stanju je veliki šampion formule ena.


Tudi družina ni nikoli dajala informacij, zdaj pa je v Netflixovem prihajajočem dokumentarnem filmu o svojem možu spregovorila njegova soproga Corrina. "Michaela vsak dan pogrešam. Toda Michael je tu - drugačen, toda tukaj. Vsak dan znova mi pokaže, kako močan je," je v prihajajočem dokumentarnem filmu in dodala: "Vedno je varno zaključil vse svoje dirke. Zato sem bila prepričana, da ima nekje angele varuhe, ki ga čuvajo. Ne vem, ali je to le varnostni zid, ki si ga postaviš, toda nikoli si nisem predstavljala, da bi se kaj takšnega zgodilo Michaelu. Nesreča je bila res splet nesrečnih okoliščin. To bi se lahko zgodilo vsakomur."

Corrina je razkrila, da celotna družina dela vse, da bi pomagala Michaelu. "Skušamo biti takšna družina, kot bi si Michael želel in kot si želi. Vsi živimo skupaj. Imamo terapije. Zelo pomembno je zame, da lahko uživamo v zasebnem življenju. Michael je vedno skrbel za nas, zdaj mi skrbimo zanj."

Članki iz rubrike