venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

mu
mu
5 28.07.2020 11:41:49

Saj je ZMEŠAN! Ste videli, s kakšno roko je na vsak način želel dirkati MARQUEZ?! Poglejte jo ... (foto)

Marc Marquez je na vsak način želel tekmovati v Španiji, na koncu pa so bile bolečine prehude. Nič čudnega, glede na to, kakšno roko je imel na dan tekme.

Španski dirkač elitnega razreda motoGP Marc Marquez je zbranim medijem v Jerezu, kjer je prejšnji konec tedna potekala VN Andaluzije, razložil, zakaj se je odločil nastopiti v Jerezu in zakaj je moral odstopiti od nedeljske dirke. Dejal je, da se je na tretjem in četrtem prostem treningu počutil dobro, potem pa se je nenadoma vse spremenilo.

Počutil se je dobro, moč je bila prava, mišice tudi. Vse je delovalo dobro, zato se je odločil nastopiti. Imel je dober ritem za dirko, glavni preizkus pa je bilo nizanje večjega števila krogov na četrtem treningu. "Zjutraj v soboto je bilo v redu, popoldne pa sem se počutil še precej bolje. Dobro sem se peljal, se vrnil v bokse in nato odpeljal nazaj na stezo, pri čemer se je vse spremenilo. In to v hipu," je slikovito o počutju razlagal Marquez, takrat je padla tudi odločitev o nastopu na dirki. "Pojavila se je oteklina, roka je postala večja. Mislil sem, da je nekaj narobe z živcem, potem pa sem začel v ovinkih, v katerih tega nisem pričakoval, izgubljati moč v roki," je še pristavil dirkač, ki je s svojo neverjetno voljo mnogim zaprl usta. Po dirki v Španiji je pokazal posledice poškodbe, verjetno se boste strinjali, da bi bil po vsem tem pravi čudež, če bi lahko nastopil.

marquez 3

Značke: marquez, motogp

Članki iz rubrike