kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

mu
mu
5 28.07.2020 11:41:49

Saj je ZMEŠAN! Ste videli, s kakšno roko je na vsak način želel dirkati MARQUEZ?! Poglejte jo ... (foto)

Marc Marquez je na vsak način želel tekmovati v Španiji, na koncu pa so bile bolečine prehude. Nič čudnega, glede na to, kakšno roko je imel na dan tekme.

Španski dirkač elitnega razreda motoGP Marc Marquez je zbranim medijem v Jerezu, kjer je prejšnji konec tedna potekala VN Andaluzije, razložil, zakaj se je odločil nastopiti v Jerezu in zakaj je moral odstopiti od nedeljske dirke. Dejal je, da se je na tretjem in četrtem prostem treningu počutil dobro, potem pa se je nenadoma vse spremenilo.

Počutil se je dobro, moč je bila prava, mišice tudi. Vse je delovalo dobro, zato se je odločil nastopiti. Imel je dober ritem za dirko, glavni preizkus pa je bilo nizanje večjega števila krogov na četrtem treningu. "Zjutraj v soboto je bilo v redu, popoldne pa sem se počutil še precej bolje. Dobro sem se peljal, se vrnil v bokse in nato odpeljal nazaj na stezo, pri čemer se je vse spremenilo. In to v hipu," je slikovito o počutju razlagal Marquez, takrat je padla tudi odločitev o nastopu na dirki. "Pojavila se je oteklina, roka je postala večja. Mislil sem, da je nekaj narobe z živcem, potem pa sem začel v ovinkih, v katerih tega nisem pričakoval, izgubljati moč v roki," je še pristavil dirkač, ki je s svojo neverjetno voljo mnogim zaprl usta. Po dirki v Španiji je pokazal posledice poškodbe, verjetno se boste strinjali, da bi bil po vsem tem pravi čudež, če bi lahko nastopil.

marquez 3

Značke: marquez, motogp

Članki iz rubrike