profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Nika Zorjan Revija Stop

Nika Zorjan: To je himna za vse, ki si drznejo ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
0 27.07.2020 12:16:39

Najprej 'žural' z Đokovićem in se okužil, zdaj pa je zvezdnik postregel s srhljivim priznanjem: Koronavirus?! En mesec nisem mogel ...

Grigor Dimitrov je prebolel covid-19.

Novak Đoković se je pred tedni znašel na udaru kritik, saj je organiziral teniški turnir Adria Tour, s katerim je sicer želel pomagati pomoči potrebnim med epidemijo koronavirusa, a je poskrbel za pravo žarišče bolezni covid-19.

dimitrov re
Reuters

Ogromno prahu so dvignile njegove divje zabave, na katerih ni bilo ne duha ne sluha o ohranjanju razdalje in zaščitnih ukrepih. Pozitivni na tem turnirju so se kar vrstili, med njimi je bil tudi Grigor Dimitrov. Bolgar je zdaj spregovoril o boju s to boleznijo. Priznal je, da po vsem tem času še zdaleč ni pripravljen, da bi igral na resnem turnirju. "Moje gibanje se sicer izboljšuje, toda okrevati po koronavirusu res ni lahko. Obdobje, ko sem bil okužen, je bilo zame izjemno težko. Mesec dni sem ostal doma, imel sem težave z dihanjem, nisem se dobro počutil, ves čas sem bil utrujen. Izgubil sem voh in okus, niti malo ni bilo zabavno," je priznal Dimitrov.

Članki iz rubrike