Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 21.09.2019 08:47:28

Tu so NAJNOVEJŠE PODROBNOSTI o stanju drugega dirkača, ki je bil udelžen v nesrečo v Spaju

vszi
Iz Velike Britanije prihajajo novice v zvezi z zdravjem dirkača Juana Manuela Corree, ki je bil konec avgusta udeležen v hudi prometni nesreči na dirki formule 2 v Belgiji.

Kot je sporočil njegov agent, so mladega dirkača prebudili iz umetne kome. Njegovo zdravstveno stanje ni več kritično, a še vedno ostaja na intenzivnem oddelku.

"Gre za zelo dobre novice in velik korak v pravi smeri, a je še vedno v bitki s časom. Njegovo stanje ni več kritično, je pa še vedno resno, je šibek in občutljiv," je zapisal agent 20-letnega dirkača.

Correa je bil udeležen v hudi prometni nesreči na dirki formule 2 v Belgiji na dirkališču Spa Francorchamps, v kateri je umrl francoski dirkač Anthoine Hubert.

Ameriško-ekvadorskega dirkača so najprej zdravili v Liegeu, nato so ga premestili v London, na oddelek za intenzivno nego, ki je specializiran za poškodbe dihal. V nesreči je utrpel zloma obeh nog in poškodbo hrbtenice, kot posledico hudih poškodb je dobil tudi akutni respiratorni distresni sindrom.

Hubert je ob izhodu iz Eua Rougea izgubil oblast nad svojim dirkalnikom, trčil v zaščitno ogrado, nato pa je vanj s hitrostjo več kot 300 kilometrov na uro trčil Correa.

Članki iz rubrike