horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 15. oktobra

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

nejc rene Svet24.si

Fanta barovca Nejca so brutalno pretepli: »Gre za...

buče, semena, bučna-semena Odkrito.si

Jejte buče, a ne pozabite na bučna semena

Tim in Alya Njena.si

Alya spet zaljubljena?

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

STA
STA
0 21.09.2019 07:38:33

Odbojkarji danes z Bolgarijo za četrtfinale in VELIKO MAŠČEVANJE?

Jurij Kodrun
Na evropskem prvenstvu v odbojki se bodo danes začeli izločilni boji. V Ljubljani bo najprej na sporedu tekma med Rusijo in Grčijo, nato pa bodo na sceno stopili Slovenci, ki se bodo merili z Bolgari, tretjeuvrščeno ekipo predtekmovalne skupine A.

Zaradi domačega igrišča strokovnjaki nekaj več možnosti dajejo Slovencem, a Bolgari bodo nevarni, tega se v slovenskem taboru še kako zavedajo.

"Bolgari so dobri serverji, imajo tudi odličen blok. So kakovostna in izkušena ekipa. Mi smo na zadnjih treningih osredotočeni na popravljanje napak s prejšnjih dveh tekem, ki smo ju izgubili. Če jih bomo odpravili, se seveda nadejamo zmage. Na tem prvenstvu še vedno nameravamo odigrati štiri tekme. Storili bomo vse, da bo tako, čeprav se lahko v odbojki zgodi vse, zato rezultata ne morem napovedati," je dejal slovenski sprejemalec Klemen Čebulj.Bolgari, ki že deset let čakajo na novo kolajno z velikih tekmovanj, na prejšnjem evropskem prvenstvu so Slovenijo v predtekmovalni skupini premagali s 3:0, imajo kopico dobrih in izkušenih igralcev, prva zvezdnik pa je korektor Cvetan Sokolov, ki je bil nekaj časa v Italiji Čebuljev soigralec.

"Če je od na nasprotni strani, ne moreš biti ravno sproščen. Sodi med pet najboljših korektorjev na svetu, mi v coni 4, ki ga bomo blokirali, bomo imeli težko delo. Pred prvenstvom sva bila v stiku, tu pa sva se le videla, spregovorila dve, tri besede, to pa je vse. Vsaj je tu osredotočen na druge reči," meni Čebulj.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike