018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. februarja

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

nu
nu
0 11.09.2019 11:17:07

TO STE HOTELI VEDETI! Schumacherjev zdravnik SPREGOVORIL: Njegovo stanje? LAHKO POTRDIM, da je ...

Profimedia
Francoski Le Parisien je pridobil izjavo neimenovanega Schumacherjevega zdravnika.

Sloviti časnik trdi, dan se je pogovarjal z enim od zdravnikov, ki so v ekipi, ki trenutno skrbi za Michaela Schumacherja v največji pariški bolnici. "Da, Michael je v naši oskrbi," je časniku zagotovil neimenovan vir, ki pa je šel še korak dlje. "Ne morem povedati več, lahko pa potrdim, da gre za pacienta, ki je pri zavesti in odziven," je še povedal isti vir, medtem ko so se nekateri drugi mediji pogovarjali z nekdanjim vodjo oddelka, ki skrbi za Schumacherja. 

Nekdanjega nemškega dirkača, katerega stanje je za javnost neznanka po hudi nesreči na smučanju decembra leta 2013, so v Pariz pripeljali na zdravljenje z matičnimi celicami. Profesor Michel Puceat pa zagotavlja, da ne gre za zdravljenje možganov, ki si jih je je Michael v neznanem obsegu poškodoval, ko je z glavo udaril v skalo. "Tovrstno zdravljenje v Franciji ne obstaja, to vam zagotavljam. Obstajajo pa poskusne terapije z matičnimi celicami na srcu in prepričan sem, da gre za eno takih terapij," je poudaril. 

Ob tem je dejal, da ne more ugibati, za kakšno vrsto terapije gre in kaj je razlog zanjo. Verjetno pa gre za stanje, ki je z leti nastalo zaradi poškodb in posledičnega sloga življenja nemškega superzvezdnika.    

Članki iz rubrike