karleuša Svet24.si

FOTO: To je vila, v kateri živi Karleuša. Cena? ...

meghan markle_princ harry Svet24.si

Meghan in Harry sta pri kraljici padla v nemilost

zakleta hiša Svet24.si

Ali zaklete hiše v resnici obstajajo?

pogovor Svet24.si

20-letni Jure med malico s heimlichovim prijemom ...

profimedia-0314221941 Odkrito.si

Napadi panike in kako jih preprečiti

Kaja Vidmar_Kimuk_www.Urban-Babe.si Njena.si

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle

koza bela Njena.si

Zastrupitev in smrt v šovu Ljubezen na vasi

nu
nu
0 11.09.2019 11:17:07

TO STE HOTELI VEDETI! Schumacherjev zdravnik SPREGOVORIL: Njegovo stanje? LAHKO POTRDIM, da je ...

Profimedia
Francoski Le Parisien je pridobil izjavo neimenovanega Schumacherjevega zdravnika.

Sloviti časnik trdi, dan se je pogovarjal z enim od zdravnikov, ki so v ekipi, ki trenutno skrbi za Michaela Schumacherja v največji pariški bolnici. "Da, Michael je v naši oskrbi," je časniku zagotovil neimenovan vir, ki pa je šel še korak dlje. "Ne morem povedati več, lahko pa potrdim, da gre za pacienta, ki je pri zavesti in odziven," je še povedal isti vir, medtem ko so se nekateri drugi mediji pogovarjali z nekdanjim vodjo oddelka, ki skrbi za Schumacherja. 

Nekdanjega nemškega dirkača, katerega stanje je za javnost neznanka po hudi nesreči na smučanju decembra leta 2013, so v Pariz pripeljali na zdravljenje z matičnimi celicami. Profesor Michel Puceat pa zagotavlja, da ne gre za zdravljenje možganov, ki si jih je je Michael v neznanem obsegu poškodoval, ko je z glavo udaril v skalo. "Tovrstno zdravljenje v Franciji ne obstaja, to vam zagotavljam. Obstajajo pa poskusne terapije z matičnimi celicami na srcu in prepričan sem, da gre za eno takih terapij," je poudaril. 

Ob tem je dejal, da ne more ugibati, za kakšno vrsto terapije gre in kaj je razlog zanjo. Verjetno pa gre za stanje, ki je z leti nastalo zaradi poškodb in posledičnega sloga življenja nemškega superzvezdnika.    

Članki iz rubrike