uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

J.P.
J.P.
1 24.07.2019 14:36:44

To so NAJNOVEJŠE novice o ZDRAVSTVENEM stanju legendarnega SCHUMIJA: Nikoli več ne ...

Michael je poškodbe utrpel med smučanjem v francoskih Alpah. Smučal je brez čelade.
Reuters
Michael Schumacher še vedno okreva od poškodb, ki jih je utrpel leta 2013 in ki so ga stale kognitivnih in motoričnih funkcij.

Šest let pozneje bitka še vedno traja. Kakšen napredek, če sploh, je bil opravljen v tem času, ni mogoče reči. Večina novic v zvezi z njegovim zdravstvenim stanjem je plod govoric in špekulacij. A glede na to, kaj je pred kratkim izjavil Jean Todt, ki je tesne vezi z družino Schumacher spletel že v njunih skupnih časih pri ferrariju, kakšnega velikega napredka ni.


Ne more govoriti?

Todt je pred dnevi izrazil svojo žalost spričo dejstva, da njegovo prijateljstvo z nemškim dirkačem nikoli več ne bo isto, saj da je komunikacija med njima praktično neobstoječa. Kar so pri EconoTimes interpretirali kot namig, da se Schumacherju sposobnost govora še ni povrnila.

jean todt, michael schumacher
Velika prijatelja, Jean Todt in Michael Schumacher
Profimedia

O vsotah denarja, ki so šle za Schumacherjevo okrevanje, lahko le ugibamo. A te, kot kaže, niso zadostne, kar priča o teži poškodb, ki jih je utrpel ob udarcu z glavo ob skalo.

Najboljša mogoča nega

Todt je dejal tudi, da družina nad 50-letnim Michaelom Schumacherjem še ni obupala in da mu nudijo najboljšo mogočo nego. In medtem ko je večina oboževalcev spoštuje odločitev družine, da vsako povpraševanje o okrevanju naleti na njihova gluha ušesa, to ne velja za njegovega nekdanjega menedžerja Willija Webra, ki se ni sprijaznil z dejstvom, da ga dirkačeva žena Corinna ni spustila k njemu. Kot je denimo Todta. "Ni me spustila k njegovi postelji, ker se verjetno zaveda, da bi takoj vedel, kaj se dogaja. Kar se dogaja, je nespoštljivo in primitivno," je dejal Weber. Ni pa pojasnil, kaj je mislil s prvo povedjo.

Članki iz rubrike