ženska Dobra karma

Energijska napoved od 26. 2. do 5. 3.: na udaru ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

J.P.
J.P.
1 24.07.2019 14:36:44

To so NAJNOVEJŠE novice o ZDRAVSTVENEM stanju legendarnega SCHUMIJA: Nikoli več ne ...

Michael je poškodbe utrpel med smučanjem v francoskih Alpah. Smučal je brez čelade.
Reuters
Michael Schumacher še vedno okreva od poškodb, ki jih je utrpel leta 2013 in ki so ga stale kognitivnih in motoričnih funkcij.

Šest let pozneje bitka še vedno traja. Kakšen napredek, če sploh, je bil opravljen v tem času, ni mogoče reči. Večina novic v zvezi z njegovim zdravstvenim stanjem je plod govoric in špekulacij. A glede na to, kaj je pred kratkim izjavil Jean Todt, ki je tesne vezi z družino Schumacher spletel že v njunih skupnih časih pri ferrariju, kakšnega velikega napredka ni.


Ne more govoriti?

Todt je pred dnevi izrazil svojo žalost spričo dejstva, da njegovo prijateljstvo z nemškim dirkačem nikoli več ne bo isto, saj da je komunikacija med njima praktično neobstoječa. Kar so pri EconoTimes interpretirali kot namig, da se Schumacherju sposobnost govora še ni povrnila.

jean todt, michael schumacher
Velika prijatelja, Jean Todt in Michael Schumacher
Profimedia

O vsotah denarja, ki so šle za Schumacherjevo okrevanje, lahko le ugibamo. A te, kot kaže, niso zadostne, kar priča o teži poškodb, ki jih je utrpel ob udarcu z glavo ob skalo.

Najboljša mogoča nega

Todt je dejal tudi, da družina nad 50-letnim Michaelom Schumacherjem še ni obupala in da mu nudijo najboljšo mogočo nego. In medtem ko je večina oboževalcev spoštuje odločitev družine, da vsako povpraševanje o okrevanju naleti na njihova gluha ušesa, to ne velja za njegovega nekdanjega menedžerja Willija Webra, ki se ni sprijaznil z dejstvom, da ga dirkačeva žena Corinna ni spustila k njemu. Kot je denimo Todta. "Ni me spustila k njegovi postelji, ker se verjetno zaveda, da bi takoj vedel, kaj se dogaja. Kar se dogaja, je nespoštljivo in primitivno," je dejal Weber. Ni pa pojasnil, kaj je mislil s prvo povedjo.

Članki iz rubrike