miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

horoskop_zodiak_znakijpg Svet24.si

Horoskop za soboto, 21. septembra

dreamstime_m_85985117 Svet24.si

To so rastline, ki v naš dom privabljajo ...

zmrzal, jesen, listje, slana Svet24.si

Z bundami na jutranji sprehod: danes do ledišča,...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

Petra Kerčmar 01 Njena.si

Sladka skrivnost Petre Kerčmar

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

J.P.
J.P.
1 24.07.2019 14:36:44

To so NAJNOVEJŠE novice o ZDRAVSTVENEM stanju legendarnega SCHUMIJA: Nikoli več ne ...

Michael je poškodbe utrpel med smučanjem v francoskih Alpah. Smučal je brez čelade.
Reuters
Michael Schumacher še vedno okreva od poškodb, ki jih je utrpel leta 2013 in ki so ga stale kognitivnih in motoričnih funkcij.

Šest let pozneje bitka še vedno traja. Kakšen napredek, če sploh, je bil opravljen v tem času, ni mogoče reči. Večina novic v zvezi z njegovim zdravstvenim stanjem je plod govoric in špekulacij. A glede na to, kaj je pred kratkim izjavil Jean Todt, ki je tesne vezi z družino Schumacher spletel že v njunih skupnih časih pri ferrariju, kakšnega velikega napredka ni.


Ne more govoriti?

Todt je pred dnevi izrazil svojo žalost spričo dejstva, da njegovo prijateljstvo z nemškim dirkačem nikoli več ne bo isto, saj da je komunikacija med njima praktično neobstoječa. Kar so pri EconoTimes interpretirali kot namig, da se Schumacherju sposobnost govora še ni povrnila.

jean todt, michael schumacher
Velika prijatelja, Jean Todt in Michael Schumacher
Profimedia

O vsotah denarja, ki so šle za Schumacherjevo okrevanje, lahko le ugibamo. A te, kot kaže, niso zadostne, kar priča o teži poškodb, ki jih je utrpel ob udarcu z glavo ob skalo.

Najboljša mogoča nega

Todt je dejal tudi, da družina nad 50-letnim Michaelom Schumacherjem še ni obupala in da mu nudijo najboljšo mogočo nego. In medtem ko je večina oboževalcev spoštuje odločitev družine, da vsako povpraševanje o okrevanju naleti na njihova gluha ušesa, to ne velja za njegovega nekdanjega menedžerja Willija Webra, ki se ni sprijaznil z dejstvom, da ga dirkačeva žena Corinna ni spustila k njemu. Kot je denimo Todta. "Ni me spustila k njegovi postelji, ker se verjetno zaveda, da bi takoj vedel, kaj se dogaja. Kar se dogaja, je nespoštljivo in primitivno," je dejal Weber. Ni pa pojasnil, kaj je mislil s prvo povedjo.

Članki iz rubrike