Zvezdana Mlakar 1 Odkrito.si

Zvezdana Mlakar o partnerju: Verjetno sva tudi ...

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

alenka bratusek bobo1 Svet24.si

Je ministrica Alenka Bratušek izsiljevala župana...

6_boštjan Romih z Danom in Lilo Svet24.si

Boštjana Romiha divjanje ni zanimalo

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

ilka štuhec Njena.si

Ilka Štuhec navdušila v kopalkah in sporočila ...

ue
ue
0 07.02.2019 10:52:21

VELIKO SRCE velikega ŠAMPIONA! Tim Gajser bo TAKOLE pomagal družini v stiski

Profimedia
Tim Gajser ima veliko srce.

Kadar je treba, potem zna Slovenija stopiti skupaj. Tako je tudi v primeru nesrečne usode Helene Čampe, mame samohranilke z invalidnim otrokom, ki ji grozi izguba hiše. Gospa Čampa mora zbrati 70 tisoč evrov, v nasprotnem primeru bo ostala brez strehe nad glavo.

Prepričani smo, da ste zgodbo Helene Čampe in njenih dveh sinov že slišali. Mati samohranilka 24 ur na dan skrbi za svojega mlajšega sina, ki je invalid s hudo epilepsijo, drugi sin je študent brez rednih dohodkov. Gospa Čampa je od svojega nekdanjega partnerja 'podedovala' 70 tisoč evrov dolga za tri četrt hiše, katerega mora odplačati do 25. februarja.


Ker sama tega ni zmožna, se je Slovenija združila in začela z zbiranjem finančnih sredstev z pomoč mami z dvema otrokoma. Luka Dončić in Jaka Bijol sta podarila podpisan dres, ki je šel  v dražbo, denarno pomoč je prispeval Andraž Šporar, zdaj se je v akcijo vključil še Tim Gajser.

Najboljši slovenski motokrosist je prispeval svoj dres, s katerim je avgusta lani na veliki nagradi Bolgarije stal na odru za zmagovalce. "Moja družina in sam ogromno damo na to, da pomagamo ljudem, ki so to potrebujejo. Tudi vzgojen sem tako, tako da se res vsakokrat odzovem prošnji, da pomagam ljudem," je dejal Gajser.

Vse podrobnosti o dražbi si lahko preberete tukaj.

Značke: tim-gajser, pomoč

Članki iz rubrike