ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

mu
mu
0 07.12.2018 08:31:20

SRCE PARAJOČE sporočilo nekdanjega Schumacherjevega šefa! DIRKO SVA SI OGLEDALA SKUPAJ, toda ...

vszi
Jean Todt in Michael Schumacher bosta za večno povezana skozi čas, ki sta ga preživela v najboljšem obdobju Nemčevega dirkanja pri Ferrariju.

Nekdanji šef ekipe, zdaj pa predsednik FIA Jean Todt je namreč izlil dušo ob zadnjem obisku pri Michaelu Schumacherju doma. To se je zgodilo pred nekaj tedni, med dirko za VN Brazlije, ki sta si jo z Nemcem ogledala skupaj, kar je zelo pozitivna novica o stanju nemškega zvezdnika, ki bo kmalu praznoval svoj 50. rojstni dan. 

"S temi izjavami sem vedno pazljiv, ampak res je, dirko sem si na njegovem domu v Švici ogledal skupaj z Michaelom," je v čustvenem pogovoru Todt dejal za Auto Bild Motorsport. 

Todt in Schumacher sta velika prijatelja iz časov prevlade Ferrarija, ko je Nemec osvojil kar pet naslovov svetovnega prvaka. Od nesreče, ki jo je doživel pred skoraj petimi leti pa Francoz redno obiskuje Nemca na njegovem domu v Švici. 

"Najraje bi zajokal. Njegove fotografije visijo na stenah mojih pisarn in stanovanj. Čas z Michaelom mi bo v spominu za vedno obstal kot najboljši čas v mojem življenju. Rada se imava, ker sva skupaj spisala neverjetno zgodbo," je še pojasnil Todt, in vendarle namignil, da situacija glede Michaela ni nič kaj izboljšana. "Želim si, da bi bila situacija drugačna."

schumacher re

Članki iz rubrike