kopitar 2 Odkrito.si

Po Tini Maze tudi on! Je očka iz pravljice

horoskop-astro Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. septembra

smrt, umiranje Petisvet

7 stvari, ki jih doživimo v trenutku smrti!

parcela Svet24.si

Načrtovani dom za starostnike gre v nos ...

1 victoria Svet24.si

Bodoča kraljica se od svojih otrok noče ločiti ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

tanja ribič Njena.si

Tanja Ribič navdušila s fotografijo v spodnjem ...

fu
fu
7 24.08.2018 12:22:34

PRETRESLJIVA novica o Schumijevem stanju: Ob teh besedah vam BO ŠLO NA JOK!

Pred štirimi leti in pol je sedemkratni svetovni prvak v formuli ena Michael Schumacher na smučanju v Meribelu utrpel hude poškodbe glave in bil nekaj časa v komi, odtlej pa je njegovo zdravstveno stanje zavito v tančico skrivnosti.

Nemca, ki je januarja dopolnil 49 let, lahko obiskujejo samo družinski člani in redki prijatelji, tako da javnost o njegovem trenutnem stanju resnično ne ve skoraj nič. Občasno se da slišati kakšno informacijo o njegovem počutju, toda te so resnično zelo redke. Prav tako se ob tem nikoli ne ve, ali gre za kredibilne informacije, oziroma ali jim gre verjeti.

Zdaj je za francoski Paris Match spregovoril neimenovani človek, ki je blizu družini Schumacher, njegove besede pa pretresle marsikoga, ob njih pa je marsikomu po licu spolzila tudi kakšna solza. Po njegovih besedah se Schumacher počuti dobro, a je še vedno v invalidskem vozičku.

Schumi se zaveda dogajanja okoli sebe, ob tem pa je zelo čustven. "Ko ga v invalidskem vozičku pripeljejo do okna, in ko vidi prelepo pokrajino, ki ga obdaja, Michael zelo pogosto joka." Čeprav se je veliko govorilo o tem, da se bo družina Schumacher preselila na Mallorco, se to ne bo zgodilo. Ta še vedno živi v švicarskem mestu Gland, ki ima razgled na Ženevsko jezero.

Članki iz rubrike