favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

sta
sta
7 08.04.2018 22:34:14

INCIDENTOM pa kar ni videti konca: Marquez trčil v Rossija in ga po dirki 'obiskal' v boksih! (video)

vszi
V razredu MotoGP se je na VN Argentine dogajalo marsikaj, na prvih treh mestih so bila presenetljiva imena, znova pa se je zakuhalo na relaciji Marc Marquez-Valentino Rossi.

Slabo vreme z obdobji dežja, mokra steza, ki se je sušila in omogočila tveganje z gumami za suho vreme, zanimive kvalifikacije ... Vse to je dodalo še kanček dodatnega razburjenja, za piko na i izjemno razburljivi VN Argentine pa so nato poskrbeli kar sami akterji.

V glavni vlogi je bil Marc Marquez. Svetovni prvak je v soboto previdno zamenjal pnevmatike za tiste za dežno vreme in ostal na šestem mestu, toda na dirki je bil hitro v ospredju pred Millerjem. Ne za dolgo, kajti njegov manever na startu, ko je njegov motocikel obtičal, pozneje pa ga je obrnil in zapeljal na svoje startno mesto, ni ostal neopažen.


Vodstvo dirke ga je kaznovalo s kazensko vožnjo skozi bokse, po kateri je padel v ozadje, ko pa se je prebijal naprej, je to počel precej agresivno. Tako agresivno, da je med enim od prehitevanj najprej trčil v velikega tekmeca Valentina Rossija, Italijan je po tem dotiku padel in jezno zamahnil z roko ter s tem pokazal, kaj si misli o Špančevem početju.

Marquez je sicer še naprej divjal po stezi, prehiteval tekmece in si, ko je prevozil ciljno črto, celo privozil peto mesto. Ki pa se ga ni veselil prav dolgo; dobil je še eno kazen, zaradi nevarne vožnje in trčenja z Rossijem so mu naknadno dodali pol minute in zdrsnil je na 18. mesto.

To pa je bil šele uvod dogajanja, ki bržčas še ni dobilo epiloga in bi kaj lahko sprožilo novo obdobje "hladne vojne" z Rossijem. Španec je namreč skupaj s svojimi ljudmi po koncu dirke skušal priti do Rossija, da bi se opravičil, toda ni prišel niti do garaže, saj so mu Yamahini možje nič kaj prijazno dali vedeti, da tam ni zaželen.

Članki iz rubrike