Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

au
au
0 08.04.2018 20:20:05

Znane razsežnosti poškodbe nesrečnega mehanika, oglasil se je tudi KIMI RÄIKKÖNEN

vszi
Danes se je na VN Bahrajna zgodila grozljiva nesreča, v kateri je Kimi Räikkönen pri speljevanju iz boksov grozljivo povozil enega od svojih mehanikov.

Nesrečnik je nastradal, ko je nameščal zadnje levo kolo, pri čemer je imel nekaj težav. Njegova noga je ostala pred kolesom in ko je Finec speljal, ga je povozil. Nesrečnik je v hudih bolečinah padel po tleh in obležal, na kraju nesreče so mu hitro nudili pomoč, potem pa so ga nemudoma prepeljali v bolnišnico, kjer so ga podrobno pregledali.


Iz Ferrarija pa so v uradnem sporočilu za javnost povedali, da ima mehanik zlomljeno nogo. "Naše misli so s Francescom, ki je utrpel zlom obeh podkolenskih kosti, tibie in fibule," so zapisali na uradnem twitter profilu italijanskega moštva.

Po dirki pa se je oglasil tudi Kimi Räikkönen, ki je povedal, da ni vedel, da je prišlo do težav pri menjavi pnevmatik. "Ko se prižge zelena luč, speljem, ne vem, kaj se dogaja za mano," ki je takoj po nesreči ustavil bolid in končal dirko. "Na žalost je bil mehanik poškodovan. Toda, veste, moja naloga je, da grem, ko se prižge zelena luč. Več pa res ne vem, upam, da je z njim vse v redu."

Članki iz rubrike