900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.09.2017 10:09:20

Trener Interja V NEBO DVIGNIL Samirja Handanovića: Juventus je bil prvak zaradi Buffona, mi pa imamo ...

Slovenski vratar Samir Handanović je na začetku sezone v izjemni formi.

Inter bo nocoj na tekmi z Bologno poskušal nadaljevati svoj zmagoviti niz z začetka sezone. Milančani so v nasprotju s pričakovanji dobili vse štiri doslej odigrane tekme, kar je glede na neaktivnost uprave med poletnim prestopnim rokom za marsikoga veliko presenečenje.


No, da gre Interju dobro, ima velikanske zasluge tudi Samir Handanović, kar je priznal tudi njegov trener Luciano Spalletti. Še več, gologlavi strokovnjak je Sarmo dejansko DVIGNIL V NEBO, Ljubljančana je izpostavil kot celo enega najpomembnejših členov svoje ekipe. Ob tem je zanimivo, da se je poleti precej govorilo, kako želi prav Spalletti zamenjati vratarja Interja, a zdaj zagotovo ne obžaluje, ker je Handanović kljub ponudbam iz Anglije ostal v Milanu.

"Na zadnji tekmi smo se pomerili z zelo dobrim Crotonejem, ki nas je precej namučil. No, tudi mi smo bili dobri, ključni dodatek pa smo imeli v odlični individualni predstavi s strani Samirja Handanovića," je nekdanjega reprezentanta Slovenije pohvalil Spalletti, nato pa nadaljeval s še bolj izbranimi besedami: "Juventus je bil nič kolikokrat prvak tudi po zaslugi odličnih obramb Gianluigija Buffona, toda tudi Inter ima vratarja izjemnih kvalitet. Najboljših."

Članki iz rubrike