Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
12 19.09.2017 08:44:44

RAZPAD SISTEMA! Pretep NEYMARJA in dosedanjega prvega zvezdnika, potem ko so se na igrišču dogajale ŠOKANTNE scene!

Denar lahko kupi marsikaj, ne more pa kupiti vsega. Ne more kupiti razumevanja, ne more kupit sreče, ne more kupiti ...

V PSG-ju je idila vladala le nekaj tednov. Oziroma na rezultatskem področju vlada še vedno, medtem ko se je zelo zataknilo na ravni odnosov med 222-milijonskim prišlekom Neymarjem in nekaterimi staroselci, v prvi vrsti urugvajskim napadalcem, do Brazilčevega prihoda prvim zvezdnikom ekipe Edinsonom Cavanijem. Zatikalo se je že na eni prejšnji tekmi, dokončno pa je udarilo na nedeljskem obračunu z Lyonom. 

Tam sta se Neymar in Cavani očitno sprla zaradi izvajanja enajstmetrovke, še bolj očitno pa sta se sprla, ko je bilo iz ugodnega položaja treba izvesti prosti udarec. Tedaj se je celo vmešal še en brazilski novinec v ekipi Daniel Alves, ki je - pomislite - uspel vzeti žogo Cavaniju, jo z gestami skrivati pred njim in jo odnesti rojaku Neymarju. Več kot očitno brazilski klan drži skupaj, to pa je Urugvajca tako zelo razjezilo, da so se scene nadaljevale v slačilnici.

15057738363712

Po poročanju današnje številke časnika L'Equipe, ki ima ekskluzivne informacije iz PSG-jeve slačilnice, sta si Cavani in Neymar med glasnim vpitjem celo skočila v lase in bila pripravljena na resen fizični obračun, če ne bi posredoval še en Brazilec - le da znan po povsem drugačnem karakterju in obnašanju - Thiago Silva. Ta je petelina sčasoma uspel ločiti, veliko vprašanje pa je, kako bo vse skupaj vplivalo na PSG in njegovo sezono.

Ne toliko v francoskem prvenstvu, kjer so Parižani premočni, vsekakor pa v ligi prvakov, zaradi katere so Neymarja, Mbappeja, Alvesa in ostale sploh pripeljali.  

Značke: neymar, cavani, psg

Članki iz rubrike